Forța Dreptei solicită demiterea premierului Ciucă

Astăzi, la finalul reuniunii Consiliului Național al Forța Dreptei, Ludovic Orban a susținut declarații de presă la Parlament în care a punctat clar și răspicat și că partidul pe care îl conduce solicită demiterea premierului Nicolae Ciucă și a tuturor plagiatorilor din fruntea ministerelor.

Un alt punct important subliniat de către Orban este cel al recalculării pensiilor. De precizat că Forța Dreptei propune creșterea pensiilor cu aproximativ 18%.

Toate declarațiile liderului Forța Dreaptă în materialul video.

 

”Azi la reuniunea Consiliului Național al Forța Dreptei am discutat și pe marginea plagiatelor. Am văzut consternat declarațiile lui Iohannis cu privire la „toleranță zero față de plagiat”. Dar, între vorbă și faptă e o distanță ca de la cer la pământ! Există o singură cale prin care președintele Iohannis să demonstreze în practică că este așa cum spune: să-l trimită acasă pe Nicolae Ciucă, întâiul plagiator al României!

Din punctul meu de vedere nu există niciun dubiu, după cum a acționat Ciucă și întregul sistem pentru a împiedica analiza tezei de doctorat la CNATDCU, asupra faptului că a plagiat în teza de doctorat și, ca atare, trebuie să plece acasă.

Dacă Iohannis îl va menține în funcție, înseamnă că, de fapt, Iohannis minte și că se simte foarte bine atunci când este înconjurat de plagiatori, de hoți de proprietate intelectuală și trebuie să dispară din viața publică odată cu astfel de oameni pe care i-a promovat în funcții publice.”, este ceea ce liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a declarat, după încheierea întâlnirii, cu privire la cererea de demitere a primului ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.