O delegație a partidului Forța Dreptei Argeș, condusă de președintele Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte la nivel național, a participat azi la manifestările din Pitești, dedicate Zilei Naționale. Delegația Forța Dreptei Argeș a depus o coroană de flori, la Cimitirul Eroilor, în cinstea eroilor neamului, care s-au jertfit pentru libertate și pentru integritatea teritorială a țării.

Se cuvine ca în această zi să ne aducem aminte de toţi cei care au căzut pe câmpurile de bătălie şi au apărat interesele țării şi ale poporului român, făcând astfel posibilă Marea Unire din 1918. De asemenea, suntem recunoscători militarilor români care ne oferă siguranță și ne reprezintă cu onoare în NATO, într-un context de securitate complicat, cu războiul la granițele noastre.

În această zi, trebuie să fim cu gândul la lucrurile care contează în viaţa noastră, lucrurile care ne unesc şi nu la cele care ne dezbină.

Cu ocazia Zilei Naționale a României vă transmit cele mai sincere urări de bine, sănătate și vă doresc un viitor prosper și fericit. La mulți ani, români de pretutindeni!”- a transmis președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare.

 

Nu trebuie să uităm niciodată sacrificiile înaintaşilor noştri, pe care îi cinstim cu respect. Ne onorăm trecutul, cu speranţa că lecţiile istoriei reprezintă un exemplu pentru fiecare dintre noi să luptăm pentru un viitor mai bun şi mai prosper. Prin determinarea, unitatea şi sacrificiile lor, au contribuit la realizarea Marea Uniri și ne-au dăruit nouă șansa de a trăi într-o țară liberă.
De asemenea, suntem recunoscători militarilor români de azi, care ne oferă, sub umbrela NATO, securitatea de care avem nevoie pentru ca societatea românească să se dezvolte și să propere.
Urez tuturor romanilor, fie că trăiesc între granițele țării, fie că trăiesc în afara României, ca ziua de 1 Decembrie să le aducă numai gânduri bune, iar speranțele și planurile lor să fie încununate de succes.
La mulți ani, tuturor românilor!”, este mesajul transmis de către deputatul Adrian Miuțescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.