Piata Primariei Proiect

Firmele SC Ratelen Construct SRL, din Cetăţeni, şi SC Grup Concif SRL, din Stoeneşti, sat Bădeni, ambele aparţinându-i lui Sorinel Răuţoiu, vor face lucrările de amenajare a Pieţei Primăriei Câmpulung.

Licitaţia a fost câştigată oficial de firma SC Grup Concif SRL, cu o anexă la contract de asociere cu firma SC Ratelen Construct SRL, pentru suma de 5.387.871,2 lei fără TVA, o valoare mai mică faţă de valoarea estimată a pornirii licitaţiei de 5.514.057,97 lei fără TVA.

„Prin realizarea investiţiei se au în vedere atingerea următoarelor obiective:

Piata Primariei Proiect

– amenajarea părţii pietonale cu pavele din granit a zonelor din Piaţa Primăriei, inclusiv căile de

acces la blocuri până la Muzeu, a zonei dintre clădirea Primăriei şi Judecătoriei;

– reamenajarea şi modernizarea parcării din zona Primăriei – Big&Small cu mărirea numărului de locuri de parcare;

– modernizarea fântânii arteziene;

– reamenajarea spaţiilor verzi;

– reamenajarea trotuarului existent pe str. Nicu Leonard, prin montarea de jardiniere şi bănci;

 – reabilitarea şi placarea scărilor existente;

 – construirea unei rampe de acces în zonele mai înalte pentru persoanele cu dizabilităţi;

 – realizarea unui iluminat pietonal şi peisagistic pe zona studiată;

 – înlocuirea mobilierului urban (bănci, coşuri de gunoi, WC ecologic);

 – executarea de borduri de granit pe ambele sensuri ale trotuarelor de pe str. Negru Vodă, între str. Poenaru Bordea şi Nicu Leonard;

– lucrări de arhitectură peisagistică.”, este ceea ce se arată în proiectul al cărui finalizare ar trebui să se facă în şase luni de la demararea lucrărilor de execuţie.

Revenind la procedura de atribuire a lucrărilor pentru proiectul de Amenajare a Pieţei Primăriei municipiului Câmpulung, putem spune că licitaţia a început încă din luna aprilie 2018, fiind interesate să prindă contractul patru firme: SC Selca SA – Piteşti, SC Florimar Construct Total SRL – Piteşti, SC And Secom Intexim SRL – Câmpulung şi SC Grup Concif SRL – Stoeneşti. Primele două firme s-au retras din cursă una din terţe motive, alta respinsă, pentru ca în cele din urmă să fie depuse trei oferte de preţ (SC Florimar Construct Total SRL – iniţial respinsă, SC And Secom Intexim SRL şi SC Grup Concif SRL) şi să fie declarată câştigătoare firma din Stoeneşti – SC Grup Concif SRL, pentru preţul cel mai scăzut de 5.387.871,2 lei. În condiţiile în care SC And Secom Intexim SRL a ofertat cu suma de 5.509.051,01 lei.

Din Comisia de Evaluare a ofertelor au făcut parte: Bogdan Popescu – preşedinte, şi membrii: Roxana Tătulescu, Nicolae Crînguş, Sorin Bălăşcan şi Mihaela Rădescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.