Fericiţii câştigători ai unui post la primăria Câmpulung ştiuţi dinainte de a fi anunţat concursul!

Mai multe posturi vacante la primăria Câmpulung şi mult prea multe intervenţii pentru cine trebuie să le ocupe.

Bârfele din municipiu se pare că se adeveresc odată cu scoaterea posturilor la concurs şi, imediat, după anunţarea rezultatelor finale.

Astfel că, nu numai Liviu Popescu, şeful SPADPP, va fi fericitul câştigător al unui post călduţ la primăria Câmpulung, dar şi soţul unei consiliere locale PSD.

Administrator de firmă, economist la bază, absolvent de „Spiru Haret”, Marian Bădescu este unicul candidat rămas în cursa pentru consilier – clasa I, grad superior la Compartimentul Investiţii şi Achiziţii Publice.

Marian Bădescu este soţul consilierului local social – democrate Andreea (Fărcăşanu) Bădescu şi este văzut de toţi ca şi ocupantul postului încă dinainte de a fi scos la concurs.

Culmea fiind că din cei şapte candidaţi pe post, doar Bădescu a rămas să susţină proba „Interviu”, după ce a promovat proba scrisă cu 57,66 puncte.

De menţionat este că şi actualul şef al „Pieţelor”, Ionel Vlădescu, şi-a încercat şansele de a ocupa postul de consilier – clasa I, grad superior – Compartiment Investiţii şi Achiziţii Publice, însă dosarul i-a fost respins din start reprezentând se pare un real pericol pentru unicul candidat rămas şi care era deja ştiut ca viitor sosit în echipa angajaţilor primăriei.

„ANGAJĂRI CU DEDICAȚIE ÎN SISTEMUL BUGETAR

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe posturi sunt “scoase la concurs” în instituțiile bugetare din Câmpulung, posturi călduțe cu salarii enorme, salarii care sfidează orice salariat din mediul privat. Am pus între ghilimele “scoase la concurs” pentru că suspectez că aceste posturi sunt cu dedicație, atâta timp cât la mare parte dintre candidați le sunt respinse dosarele pt. că nu îndeplinesc criteriile de înscriere în concurs. Evident, pt. că aşa fac trierea. Creează nişte criterii care să fie cât mai favorabile persoanei pe care vor să o angajeze şi cât mai defavorabile celor care ar putea fi competitori. Majoritatea dosarelor sunt respinse, astfel că la examen ajung foarte puțini candidați. Această practică psd-istă are menirea de a cumpăra loialitatea unor oameni, de a cumpăra voturi şi probabil şi alte avantaje pentru cei care organizează aceste concursuri.”, este ceea ce a scris şi un consilier local liberal pe profilul său de Facebook ca şi concluzie la ceea ce se întâmplă la nivelul primăriei municipiului Câmpulung atunci când este vorba de ocuparea unui post vacant prin… concurs de pile şi relaţii, posibil şi plic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.