Feerie apocaliptică la Câmpulung! Zăpada a pus la pământ globurile închiriate de primărie cu peste 3600 euro

Cele „trei ceasuri rele” din ziua de marţi, 18 decembrie a.c., au fost vizibile tuturor celor ce au avut drum prin zona Primăriei Câmpulung.

Toate decoraţiunile de Crăciun, prinse deasupra străzii din faţa primăriei municipale, au picat peste noapte din cauza zăpezii.

Astfel că, timp de câteva ore bune circulaţia în zonă a fost întreruptă pentru a fi repuse… în aer sferele şi globurile ornamentale închiriate de primărie pentru suma de 17.138 lei, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, de la o firmă din Buzău.

Aceeaşi firmă de la care a fost închiriat şi bradul artificial din Grădina Publică „Merci” pentru suma de aproape 5000 de euro.

De precizat fiind că în pachetul festiv închiriat ca să înfrumuseţeze zona Centrală se regăsesc 124 de globuri de culoare roşie, 14 panouri luminoase cu cercuri şi 20 de sfere luminoase.

Interesant fiind de aflat cam câte dintre decoraţiunile închiriate au fost deteriorate de neplăcutul incident şi dacă firma care le-a închiriat le va factura primăriei pe vreun preţ mai mult decât astronomic. Asta dacă punem în calcul că numai suma pentru închirierea acestora este una surprinzătoare. Mult mai surprinzătoare chiar şi decât feeria luminoasă pe care o oferă vederii pe timp de noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.