Primarul municipiului Câmpulung Elena Lasconi pare că a ajuns la capătul răbdării și în stilul caracteristic, de ”Xena a administrației”, a dat de pământ cu prefectul Radu Perianu, ”nenorocitul” considerat vinovat de stoparea lucrărilor pe Bulevardul ”Pardon”. 

Declarațiile incendiare ale primarului Elena Lasconi în materialul video atașat!

Primarul Lasconi face un apel disperat la prefectul Perianu somându-l să se oprească din a face recurs fapt pentru care a inițiat și o petiție în acest sens.

”Oprește-te, perianu!
Bulevardul Pardon nu e al tău, nici al peneliștilor și pesediștilor! Este al câmpulungenilor! Ține minte! Atunci când o să ți se facă vânt din fotoliul de prefect, nimeni nu o să mai știe de tine! Tu și cu toți peneliștii o să plătiți pentru tot răul făcut Câmpulungului!
Oprește-te, perianu! Știu că vrei să faci recurs ca să lungești boala, să blochezi în continuare bulevardul. Oprește-te!
Am spus-o și o repet. În țara asta am încredere doar în instanță.
De la Câmpulung, România se face bine!
Dacă și tu crezi asta semnează petiția!
https://www.petitieonline.com/pentru_bulevardul_pardon”, a scris Elena Lasconi cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare. 
Notă: Textul este pe pagina de Facebook ”Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel” și este prezentat așa cum a fost preluat! Numele Perianu fiind fără majuscule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.