Anul acesta, cea de-a XX-a ediţie a Zilelor Municipiului Câmpulung se va desfăşura în perioada 16 – 22 iulie. Ca de fiecare dată, locaţia pentru patru seri de spectacol este Centrul Câmpulungului – zona Primăriei. Motiv pentru care primăria pregăteşte un Caiet de Sarcini în vederea cedării domeniului public, a circa 2.500 mp, pentru desfăşurarea serviciilor de comerţ stradal, a teraselor cu mici şi bere, şi pentru parcul de distracţie. Preţul de pornire pentru organizarea evenimentului este de 25.000 euro, în schimbul cărora organizatorul de evenimente, care va avea la dispoziţie Piaţa Primăriei şi o parte din centrul municipiului, va trebui să plătească artiştii invitaţi pentru a distra câmpulungenii timp de două zile.

Facem cunoscut, în exclusivitate, o parte din programul dedicat Zilelor Municipiului Câmpulung 2018, încă nefinalizat:

Joi, 19 iulie 2018:

  • pe scena din faţa primăriei Câmpulung va urca franţuzoaica Marion Saliba în cadrul Galelor Stars of Song.
  • pe scena  Casei de Cultură a Sindicatelor C.D. Aricescu (Clubul ARO), începând cu ora 18.00, seară de teatru. „Old Love” este comedie romantică, în interpretarea actorilor Constantin Cotimanis, Paula Chirilă, Adrian Păduraru şi Iulia Dumitru.

Vineri, 20 iulie 2018:

  • seară muzică uşoară – Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola

Sâmbătă, 21 iulie 2018:

  • seară de muzică – Mira, Riss. Invitatul surpriză fiind Ştefan Bănică Jr. Seara se încheie cu un foc de artificii.

Duminică, 22 iulie 2018:

  • seară de folclor „Sub semnul Centenarului”.

În prima parte a săptămânii dedicată Zilelor Municipiului Câmpulung vor avea loc o serie de expoziţii, simpozioane, lansări de carte, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.