Estera Stămoiu – „Argeşeni, închideți-vă ușile, deschideți-vă inimile!!!”

În calitatea mea de președinte al Ordinului Asistenţilor Medicali filiala Argeș am militat întotdeauna pentru promovarea rolului vital și major al asistenților medicali.

Anul 2020 declarat pentru prima dată în istoria profesiei noastre Anul Internațional al Asistentului Medical era consacrat chiar acestui scop: să vorbim lumii întregi despre rolul fundamental, despre eforturile și sacrificiile zilnice ale asistenților medicali.

Astăzi, în contextul luptei împotriva COVID-19, nu mai e nevoie să vorbim noi… Vorbește o Românie întreagă, de la mare la mic și de la mic la mare.

Toți și au pus speranța în noi, am ieșit din anonimat, am devenit eroi.

Aflaţi în linia întâi, cu pieptul gol, dar fruntea sus, curgând ne prin vene un sânge nobil de adevărați profesioniști, purtând în suflet o curată dragoste și  grijă pentru semeni, noi, asistenții medicali avem nădejdea că împreună vom câștiga această aprigă bătălie, iar după Victorie locul nostru va rămâne pentru totdeauna în prima linie a societăţii. Titlurile de glorie istorică, în toate timpurile, eroii le au primit după câștigarea unor mari războaie, lăsând moștenire valori supreme.

Astăzi bătălia e planetară, împotriva unui inamic care nu ști de unde vine și încotro se îndreaptă, care umblă nestingherit și se poate opri în plămâni, curmându-ți viaţa. Cu acest inamic perfid  luptăm!!!

Dar voi, curajoși asistenţi medicali, fiți tari în credința voastră, puternici în profesionalismul vostru, fideli misiunii voastre, redând sănătatea românilor!!!

Și eu, tot asistent medical voi fi acolo unde va fi nevoie de mine.

Ca asistent medical, am un mesaj pentru argeşeni

Pentru că și noi avem dreptul la viață, pentru că avem doar două mâini, pentru că statistic vorbind suntem un asistent medical la 200 de argeșeni, pentru ca misiunea noastră să nu devină imposibilă, pentru că doar Împreună putem învinge.

Stați în casele dumneavoastră!!!

Închideți vă ușile!!!

Deschideți vă inimile!!!

Priviți spre înălțimi!!!

Așteptați Soarele ce vine după furtună!!!

Iar pentru autorități am un singur mesaj:

Asigurați toate echipamentele de protecție necesare!!!

Fie ca Dumnezeu să aducă biruință! Și scut și pavăză fiecăruia dintre noi!!!

Președinte al Ordinului Asistenților Medicali Argeș

Estera Stămoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.