Eleva Ginei Pavel, Bianca Elena Udroiu a adus la Câmpulung Trofeul „LALEAUA DE AUR 2016”

În perioada 07 – 09 septembrie, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacialaleaua-de-aur-0 Mioveni, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Laleaua de Aur”.

Bianca Elena Udoriu, din Câmpulung, a câştigat Trofeul „LALEAUA DE AUR 2016”, la egalitate de puncte cu Sebastian Tudor din Roman – Neamț.

Totodată, Trofeul „LALEAUA DE AUR JUNIOR” 2016 a fost câștigat de Florentin Eduard Stoica din Ploiești – Prahova și de Mihai Bratoşin din Popești – Vrancea.

Cei patru câștigători, precum și câștigătorii locurilor 1 si 2 de la cele două categorii au laleaua-de-aur-2primit premii în bani, din partea organizatorilor festivalului, dar vor beneficia şi de o excursie la Parlamentul European de la Bruxelles oferită de europarlamentarul Viorica Dancilă.

Din juriul Festivalului au făcut parte nume de rezonanţă ale muzicii uşoare româneşti precum Dan Dimitriu – compozitor și dirijor, Dida Drăgan – interpret, Gabriel Dorobanțu – interpret; Carmen Aldea Vlad – poet și textier, Alina Cimpoieru – coregraf și Elisabeta Panait – director Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Premierea a fost făcută de către viceprimarul orașului Mioveni, Aurel Costache si de deputatul Simona Bucura Oprescu, cea care a înmânat premiile oferite de europarlamentarul Viorica Dancilă.

De subliniat că Bianca Elena Udoriu este elevă la Clasa de Canto a Ginei Pavel, sora cunoscutului artist Marcel Pavel.

Foto sursa Facebook.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.