Educă-ţi Creativitatea cu ajutorul ACS Muscel!

Academia de Creativitate Socială – ACS este un program educaţional inovativ care sprijină cetăţenii Muscelului să se dezvolte personal şi comunitar cu ajutorul performanţei în CREATIVITATE, susţinută de FOTOGRAFIE, MULTIMEDIA, FILM. Mentorii ACS sunt experţi naţionali şi internaţionali, membri ai Topului Forbes 30, creatori şi antreprenori cu realizări notabile la nivel mondial care inspiră şi încurajează oamenii să se implice în comunitatea lor. Echipa ACS face voluntariat în Câmpulung Muscel pentru a sprijini tinerii de toate vârstele să îşi exploreze, să îşi îmbunătăţească şi să îşi împlinească ideile creative.

Ce oferă programul educaţional ACS Muscel?

  1. Indiferent de domeniul care te pasionează, ai tot mai mult nevoie să îţi educi competenţele în CREATIVITATE, COMUNICARE, ANTREPRENORIAT! Cu sprijinul unor profesionişti vei învăţa să foloseşti aceste domenii pentru  a reuşi să îţi pui în practică ideile şi proiectele care te împlinesc personal şi colectiv.
  2. ACS te învaţă să excelezi în cele mai eficiente instrumente creative din prezent: FOTOGRAFIA, MULTIMEDIA, FILMUL. În ziua de azi a devenit necesar să faci performanţă în aceste domenii pentru aţi promova ideile şi pentru a le transforma în fapte.acs

Ce oferi tu dacă eşti interesat de educaţie, dezvoltare şi creativitate?

Pentru a fi admişi şi pentru a absolvi programul educaţional ACS, candidaţii trebuie să demonstreze Motivaţie Personală, Pasiune Profesională, Implicare Comunitară. Candidaţii admişi în Modulul ACS în curs de desfăşurare vor contribui cu 200 RON la fondul de finanţare a proiectelor creative realizate în cadrul ACS. Această sumă oferă candidaţilor admişi participarea la toate cursurile şi Master-Class-urile Modulului ACS aflat în curs de desfăşurare, permite dezvoltarea unui proiect personal sau colectiv în cadrul ACS, implică susţinerea şi consultanţa Mentorilor ACS pentru proiectele pe care le dezvoltă în acest program, implică dreptul de a candida la câştigarea premiilor şi oportunităţilor de sprijin financiar ACS.

ACS te învaţă să foloseşti în mod profesionist cele mai eficace instrumente contemporane în DEZVOLTAREA şi PROMOVAREA ideilor şi comunităţii tale la nivel global.

Secţiunile de participare pentru cursantii ACS sunt: gimnaziu, liceu, studenţi, seniori.

Modulul ACS de Iarnă va avea loc în perioada 26 Noiembrie – 16 Decembrie în zilele de week-end şi în zilele care au fost declarate sărbători oficiale. Proiectele construite în cadrul ACS vor fi prezentate şi premiate în cadrul Festivalului ACS din 14 – 16 Decembrie.

Candidatura se face printr-un CV şi o Scrisoare de Motivaţie (în care îţi povesteşti pasiunile, realizările şi de ce doreşti să faci parte din Academia de Creativitate Socială). Documentele candidaturii trebuie trimise la adresa contact@cineimpact.org până la 15 Noiembrie 2016.

Informaţii la adresa: www.creativitatesociala.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.