De ceva timp, uşa principală a primăriei municipiului Câmpulung aproape că este blocată de un imens anunţ de angajare pentru o societate privată.

Faptul în sine, că se caută personal, este unul bun, însă pentru recrutarea forţei de muncă există ALOFM, aşa cum există şi multe alte posibilităţi de promovare, dar nicidecum pe uşa principală a celei mai importante instituţii din municipiu, ba mai mult clădire monument istoric.

Pe lângă semnele de întrebare faţă de cât este de legal ca intrarea în sediul unei primării să fie ocupată de reclama unei societăţi comerciale, mai există şi numeroase speculaţii privind faptul că primarul Liviu Ţâroiu ar fi privatizat, pur şi simplu, primăria.

Se pare că, edilul municipiului nu numai că face ceea ce doreşte cu domeniul public, dar a pus monopol şi pe imaginea primăriei. De parcă nu ar fi fost îndeajuns imaginea dezolantă a întregului municipiu.

De subliniat fiind că există şi posibilitatea ca primarul să se fi gândit că dă bine la imagine să arate că există locuri de muncă vacante şi astfel să fi lăsat respectiva firmă, fără nici un interes sau avantaj personal, să îşi pună marea reclamă pe treptele primăriei şi mai mult de atât să scoată şi o măsuţă la uşă pentru pliante, ba chiar să prindă de grilajul uşii şi o cutie poştală, ca să nu mai punem în calcul că paza „obiectivului” este făcută tot din bani publici de către poliţiştii locali.

1 COMENTARIU

  1. ii reprezinta fff bine pe campulungeni ! le vine ca o manusa ! bravo lor, au stiu ce sa aleaga, mai rar asa comunitate ! drumurile denivelate din …oras… fac invidioase orice piste de incercari offroad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.