După ce a fost la un pas de a-şi pierde viaţa în Club „Colectiv”, musceleanca Sanda Scânteie a ajuns cu bine acasă

Soţul muscelencei Sanda Scânteie, Cătălin, revine la sfârşitul acestei săptămâni cu un alt comentariu, sărind şi de această dată în apărarea sistemului sanitar românesc.
„Da, poate că nu a avut avizul… curului, dar mulţi dintre noi, cei internaţi acolo am trăit şi încă trăim…
Ieri (n.red. vineri, 04 decembrie), de pildă, s-au externat trei persoane, printre care şi soţia mea (n. red. musceleanca Sanda). Ce să spun? Că se aberează ca de obicei? În cazul de faţă despre aparatură! Însă ţineţi minte, dacă nu exista acea secţie NOUĂ, care practic s-a “inaugurat” cu noi, poate că acum am fi fost “istorie”…
Apropos, paturi moderne, precum în poza din stânga, existau şi la Bagdasar la Reanimare, unul dintre ele fiind al Sandei, deci este o altă dezinformare marca Tolontan ascuns în spatele unor declaraţii, dar mă rog… Noi să fim sănătoşi şi limpezi la cap, să trecem peste astfel de mizerii.
Din păcate, observ că presa continua să deformeze realitatea ori să exagereze. Este normal ca cei din conducerea Spitalului Bagdasar să-l ia la mişto pe jurnalist… şi la fel de normal ca Tolontan să se folosească de asta în ideea de a mai face un “episod incendiar”.
Din păcate, chiar nu mă aşteptam la asemenea reacţii din partea lui. Când am auzit că se va ocupa de anchetă, m-am bucurat, dar când am început să citesc, de câteva zile, despre cum pune problema, am vrut să dau cu laptopul de pământ.”, este ultimul comentariu postat de Cătălin Scânteie pe pagina sa de pe un site de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.