La Câmpulung, modul de a se cheltui banii publici în modul cel mai haotic cu putinţă  devenit deja ceva normal.

Periodic se scurg bani de la robinetul primăriei pentru plombări, asfaltări şi acţiuni  gen „borduriada”. Asta dacă nu lărgim lista şi punem şi lucrările de anvergură, unele dintre ele derulate cu firme ale susţinătorilor PSD local, deşi pe principalul obiect de activitate au vreo cârciumă, butic sau doar firmă înregistrată.

Recent, la început de toamnă, autorităţile locale au găsit de cuviinţă că nu e târziu să înceapă şi delimitarea spaţiilor de parcare şi asfaltarea acestora prin serviciul din subordine, respectiv SPADPP.

Aşa s-a ajuns ca asfaltul să curgă în valuri, şi la propriu şi la figurat, pe unele tronsoane de drum şi prin ceea ce, în acte, este denumit parcări. Căci în realitate sunt doar nişte investiţii cu lucrări de mântuială şi cu peticeală, cât să mai poată fi refăcute şi la anul, şi pe mai departe.

Însă foarte interesant este că au început să apară parcări blocate de trotuare proaspăt „bordurate”, Dorel de Câmpulung redevenind celebru după lucrarea cu stâlpul din mijlocul drumului.

Şi cum nimic nu ne mai miră din ceea ce se petrece pe la Câmpulung, nu putem decât să fim mulţumiţi că se face ceva, chiar dacă se face doar pentru a se face fără nici un fel de simţ estetic sau fără nici măcar să se gândească vreun proiect iniţial, deşi partea de proiectare mai mereu a costat cam cât lucrarea în sine.

Printre cei care au sesizat „parcarea bordurată” sau „parcarea blocată de trotuar” este consilierul local Lucian Ionescu, care a şi făcut unele comentarii pe contul său de pe un site de socializare:

„Domnule Primar!!! Acolo se pune trotuarul? Şi cum urcă maşina în parcare? Turnați nişte ciment între bordură şi asfalt, nu? Păi, şi atunci de ce ați mai pus borduri? De ce nu ați făcut parcare fără trotuar, dacă tot vreți să înnădiți cu ciment sau cu asfalt (vedeţi exemplul)? Domnule Primar, dacă vreți parcare cu trotuar, uitați mai jos un exemplu cum se face! Trotuarul prin SPATELE maşinilor, nu prin fața lor!”.

Foto Lucian Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.