Economistul Nicolaie Alexe, şi-a început în forţă mandatul de manager al Spitalului Municipal Câmpulung.

Acesta a început nu numai o analiză a situaţiei în care a preluat unitatea de sănătate publică musceleană, dar şi o serie de negocieri  cu medicii care şi-ar fi arătat intenţia de a părăsi spitalul din Câmpulung în avantajul altor pacienţi din judeţul Argeş, cu precădere din oraşul Mioveni.

Astăzi, managerul Nicolaie Alexe a precizat printr-un comunicat de presă că Spitalul Municipal Câmpulung a beneficiat recent de o donaţie considerabilă din partea unei societăţi comerciale.

„Pentru îmbunătăţirea condiţiilor de tratament şi a celor hoteliere pe care le oferă pacienţilor săi, Spitalul Municipal Câmpulung beneficiază de sprijinul unui nou partener. Este vorba despre Societatea Comercială COGEME SET RO, din Miceşti, care a oferit o consistentă donaţie de bunuri, constând din:

– Electrocardiograf portabil -1 buc.

– Scaun mecanic pentru recoltare sânge – 1buc.

– Scaun electric pentru recoltare analize  – 1 buc.

– Holter – 2 buc.

– Plită electrică – 1 buc.

– Aragaz cu 5 arzătoare – 1 buc.

– Televizor LED cu suporţi de prindere – 6 buc.

– Frigider ARCTIC – 6 buc.

– Aparat de aer condiţionat – 6 buc.

Valoarea totală a acestor echipamente este de 47.618 RON, toate bunurile fiind livrate spitalului şi instalate la locurile de utilizare. Printre beneficiari, se numără Laboratorul de Analize Medicale, Blocul Alimentar şi secţiile Oncologie, Cardiologie, Neonatologie, Pediatrie, Chirurgie şi Medicală.

Spitalul Municipal Câmpulung mulţumeşte şi pe această cale Societăţii Comerciale COGEME SET RO şi îşi exprimă convingerea că acest parteneriat social va continua şi în viitor, prin identificarea comună şi a altor oportunităţi de colaborare care să susţină activitatea medicală, de îngrijire sau de cazare a celei mai importante unităţi sanitare din Muscel.”, este ceea ce se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.