Stâlpul uitat în mijlocul unei străzi nou asfaltate, parcările gen heliport, bordurile cu strungăreaţă şi multe altele sunt eclipsate de ultima modă de la Câmpulung privind semnalizarea şantierelor în lucru.

În seara zilei de luni, 23 iulie 2018, câmpulungenii ce au trecut prin centrul municipiului, zona Primăriei, au putut constata cu mirarea de rigoare că Autoritatea Administrativ Teritorială îşi anunţă demararea unei noi investiţii, dar şi delimitarea zonei de şantier în stilul propriu al lui „Dorel de Câmpulung”.

Descriere: O bandă semnalizatoare este legată la un capăt de un indicator rutier, iar la celălalt capăt de… girofarul unui autoturism de la Poliţia Locală. „La uscat” stau prinse două coli, prin care câmpulungenii sunt anunţaţi că vor începe lucrările „la obiectivul de interes local Amenajare Piaţa Primăriei”.

Potrivit primelor estimări se întrevede demararea lucrărilor în stilul câmpulungean devenit arhicunoscut fără delimitarea zonelor pietonale şi semnalizarea rutieră corespunzătoare, unde  sunt recomandate şi plase pentru împrejmuirea şantierului, şi fără un panou de identificare pus la loc vizibil.

Urmează un întreg volum SF cu privire la alte amănunte despre autorizaţii de construcţie şi avize, dar şi despre termenele privind execuţia lucrărilor.  Dar, în concluzie, bine că se face! Nu mai contează în ce condiţii şi cu ce costuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.