Consilierii locali câmpulungeni vor supune aprobării, în şedinţa de joi, 30 august a.c., şi Regulamentul de stabilire a criteriilor de identificare a clădirilor şi terenurilor neîngrijite situate în intravilanul municipiului Câmpulung.

Sunt vizate clădirile aflate în stare avansată de degradare, în paragină, insalubre, cu faţadele nereparate / necurăţate / netenciute, cu geamuri sparte sau aflate în alte situaţii de asemenea natură, dar şi terenurile pline de buruieni, neîngrijite, părăsite, insalubre, precum şi curţile necurăţate şi neîntreţinute. Proprietarii acestor clădiri şi terenuri fiind puşi să plătească impozite mai mari începând cu 1 ianuarie 2019.

În Regulament se prevede că fac excepţie, de la regulile de majorare a impozitului, proprietăţile care se deţin autorizaţii valabile de construire sau desfiinţare.

Totodată, prin decizia primarului, o să fie înfiinţată o Comisie de identificare a clădirilor şi terenurilor neîngrijite din intravilanul municipiului Câmpulung.

Pentru fiecare clădire şi pentru fiecare teren se vor întocmi fişe de evaluare, note de constatare în teren şi, în primă fază, se vor trimite proprietarilor somaţii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.