Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a participat la deschiderea noului an școlar la școala “Ion Pillat” din Pitești, unde și-a condus nepoțeii la clasă. Cu această ocazie, deputatul a tranmsis un mesaj adresat elevilor, părinților, bunicilor și dascălilor.

“Am participat cu bucurie la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Școala Gimnazială “Ion Pillat” din Pitești, unde mi-am condus nepoții la clasă. Începutul unui nou an şcolar, dincolo de momentul festiv şi al bucuriei că noi generaţii de elevi intră pentru prima dată în această lume, ne reaminteşte că a sosit timpul să urcăm încă o treaptă spre maturitate, spre cunoaştere.

Școala reprezintă mijlocul prin care putem atinge cunoaşterea şi performanța, iar pentru a obține performanță trebuie depuse eforturi comune din partea elevilor, profesorilor, părinților și bunicilor.

În această primă zi de școală, le urez tuturor elevilor un an de studii cât mai interesant, cu rezultate excepționale! Îi felicit pe dascăli pentru dăruire, implicare şi valorile pe care le-au format de-a lungul timpului și le doresc tuturor putere de muncă şi un an şcolar plin de reuşite. Mult succes!”- a transmis deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.