În săptămâna 18 – 24 iulie 2022, cu prilejul celei de-a XXII-a ediții a evenimentului “Împreună pentru Câmpulung” – Zilele Municipiului Câmpulung, Muzeul Municipal vă invită la un tur cultural. 

”Zilnic, între orele 09.00 – 17.00 vă așteptăm să vizitați:

  • SECȚIA DE ISTORIE ȘI ARTĂ PLASTICĂ – expoziția de bază și expoziția temporară ”ONOARE ȘI ONORURI, medalii și decorații din patrimoniul Muzeului”;
  • CASA MEMORIALĂ GEORGE TOPÎRCEANU – expoziția de bază;
  • MAUSOLEUL EROILOR DE LA MATEIAȘ – expoziția de bază și expoziția temporară ”Corpul I de Rezervă German în luptele din zona Mateiașului”;
  • SECȚIA DE ETNOGRAFIE ȘI ARTĂ POPULARĂ – expoziția de bază și expoziția temporară ”Din Comorile Transilvaniei, cămașa femeiască”.

CA ÎN ZI DE MARE SĂRBĂTOARE! Avem plăcerea de a vă invita și sâmbătă, 23 iulie a.c., începând cu ora 12.00, la Secția de Etnografie și Artă Populară, la o prezentare de vinuri din „Soiuri vechi ale Țării Românești” în parteneriat cu Ordo Equestri Vini Europae, Scaunul Câmpulung.

DE IMPACT! Și, tot sâmbătă, 23 iulie a.c., în intervalul orar 17.00 – 21.00, vă invităm la o expoziție în aer liber în Grădina Publică ”Merci”. Pe ”simezele” parcului câmpulungean putând fi admirată expoziția temporară “Figuri emblematice ale regimentelor muscelene”.

SURPRINZĂTOR!!! În zi de mare praznic al patronului spiritual al municipiului Câmpulung, pe 20 iulie 2022, de Sfântul Ilie, INTRAREA ESTE GRATUITĂ în toate secțiile Muzeului!

Activități realizate cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Câmpulung.

 VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ ZILELE MUNICIPIULUI CÂMPULUNG!”, este invitația lansată de colectivul Muzeului Municipal Câmpulung. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.