Din ciclul „ca la noi la nimeni”, într-un bloc din Cartierul câmpulungean Vişoi, o uşă a dus la cearta între vecinii de palier. Unul dintre locatarii de la etajul patru al unei scări din respectivul bloc (Blocul 21, Scara C), a găsit de cuviinţă să îngrădească dreptul celorlalţi locatari de a avea acces în propria locuinţă sau de a primi vizite după anumite ore. Omul a construit o uşă pe care o mai şi încuie după lăsarea întunericului, pe motiv că „intră frigul”.

Una dintre vecine, cu mai mult curaj, ne-a transmis nu numai fotografiile, dar şi nemulţumirea ei cu privire la uşa care este încuiată, cu un zăvor, seară de seară, încât îi restricţionează dreptul de a intra în propriul apartament.

„Nu îmi permit procese, dar am fost şi am depus o plângere către domnul primar. Poate trimite pe cineva de la Poliţia Locală să facă ceva, nu pot intra în apartament seara, pentru că uşa, şi aşa construită ilegal de vecinul meu, este încuiată cu zăvorul. Stau cu copilul pe la uşă până iese cineva să îmi deschidă. Credeţi că aşa ceva este ceva normal? Nu este vorba de o uşă cu cheie, ci de o uşă care se încuie numai din interior cu un zăvor. Chiar trebuie să îl sunăm pe el sau să deranjăm vecinii pentru a ne deschide de câte ori venim seara acasă. Trebuie să avem oră fixă de venit acasă? Înainte de 19.00 – 20.00? Trăim într-un oraş în care face ce vrea oricine vrea!”, ne-a precizat femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.