După eşecul megaproiectului Kretzulescu, prin care municipiul Câmpulung a aruncat peste două milioane de euro pe câteva bănci, alei în valuri, borduri ştirbite şi lămpi poleite.

Actual, o nouă conducere, un nou proiect face obiectul măririi veniturilor unor persoane, deja, cu funcţii din primăria Câmpulung.

Este vorba de primarul Liviu Ţâroiu, care ajunge la un venit lunar de 11.781 lei. Asta datorită unui spor de 25%, la indemnizaţia de 9.425 lei, ca bonus la implicarea sa în implementarea proiectului: „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea economică şi socială a persoanelor defavorizate din zona de nord a municipiului Câmpulung”.

O altă persoană care beneficiază de spor la salariu pentru implicarea în derularea proiectului de schimbare a viitorului unor câmpulungeni este directorul economic al primăriei Violeta Iarca. Aceasta va avea un venit de 11.961 lei, beneficiind de un spor de 50% la salariul ce-al avea de  7.974 lei.

Totul pe lângă sumele de care vor beneficia firmele de consultanţă ce vor organiza cursuri de pregătire profesională şi de antreprenoriat, dar şi o tabără pentru copii. Şi care se vor ocupa de implementarea proiectului ce are o valoare totală de 18.867.983,53 lei, sumă repartizată pe parteneri, în funcţie de activităţile asumate în cadrul proiectului, astfel:

  1. Beneficiar: Municipiul Câmpulung – Partener 1 – 8.084.747,34 lei
  2. Partener 2 – SC Agrafics Communication SRL – 4.223.469,58 lei
  3. Partener 3 – SC Profi Jobs Consulting SRL – 3.748.512,03 lei
  4. Partener 4 – SPAS Câmpulung – 2.029.658,02 lei
  5. Partener 5 – Şcoala Gimnazială „C.D. Aricescu” – 781.596,56 lei.

AICI! Prezentare proiect: Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea economică şi socială a persoanelor defavorizate din zona de nord a municipiului Câmpulung

De menţionat fiind că sumele suplimentare de care beneficiază cei ce implementează proiectul sunt sumele legale maxime. Adică, maximul legal, nicidecum un procent cât să arate cei interesaţi de bunul mers al urbei că vor să facă ceva bun şi fără un câştig substanţial!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.