„Legat de informațiile apărute în spațiul public, unele rău intenționate, doresc să fac următoarele precizări. Astăzi am avut o întâlnire cu domnul prefect atât pe tema epidemiei și pe combaterea ei în județul Argeș cât și pe tema altor subiecte de interes județean. În timpul discuției din biroul domnului prefect am aflat de la televizor decizia premierului de a solicita izolarea membrilor Guvernului și a membrilor Biroul Permanent Național. Săptămâna aceasta am participat la multe întruniri, inclusiv la ședința de birou luni la care a participat și domnul senator Vergil Chițac. Eu am stat la o distanță considerabilă de domnia sa, nu am interacționat direct. Apoi am avut întâlniri de lucru cu miniștrii, am fost la birou, am urmat activitatea cotidiană.

Astfel, pentru a elimina orice suspiciune, am decis să solicit o echipă de la Direcția de Sănătate Publică pentru a efectua testul pentru depistarea COVID-19, atât mie, cât și domnului prefect. De asemenea, am discutat telefonic, în urma cu câteva minute, cu domnul prim-ministru Ludovic Orban și recomandarea domniei sale este autoizolarea la domiciliu pentru toți membrii Guvernului și pentru membrii BPN. Același lucru îl voi face și eu, voi intra în autoizolare la Curtea de Argeș.”, este declaraţia președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Totul a pornit de la faptul că senatorul liberal Vergil Chițac și soția lui au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Senatorul Chiţac a fost prezent luni, 9 martie a.c., la şedinţa conducerii PNL unde a interacţionat cu mai mulţi dintre colegii săi de partid, printre care s-au numărat şi liderul liberalilor argeşeni, Adrian Miuţescu, dar şi fostul preşedinte al ALDE Argeş, Simona Brătulescu.

Lista membrilor BPN al PNL care se vor autoizola la domiciliu:

Ludovic Orban, Robert-Ionatan Sighiartău, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Mircea Hava, Iulian Dumitrescu, Cristian Bușoi, Daniel Constantin, Gheorghe Falcă, Dan Motreanu, Sebastian Burduja, Florin-Claudiu Roman, Nechita-Adrian Oros, Gigel-Sorinel Știrbu, Virgil Guran, Lucian Nicolae Bode, Marian Petrache, Ioan Bălan, Răducu-George Filipescu, Victor Paul Dobre, Vlad Nistor, Laurențiu-Dan Leoreanu, Sorin Cîmpeanu, Ben-Oni Ardelean, Virgil-Daniel Popescu, Daniel Drăgulin, Costel Alexe, Nelu Tătaru, Ionel Palăr, Nicolae Giugea, Ion Ștefan, Bogdan-Iulian Huțucă, Tinel Gheorghe, Adrian Miuțescu, Cristian Buican, Adrian Veștea, Dan Vîlceanu şi George Șișcu.

Potrivit ultimelor date întregul Guvern va intra în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile, iar parlamentarii vor fi testaţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.