După ce a trecut tăvălugul alegerilor locale şi parlamentare, politicieni social – democraţi  argeşeni, aleşi pe funcţii cu răspunderea cheltuirii banului public, ce le-ar aduce şi-un profit, se pregătesc să comită o crimă.

După cum se aude, şi cu ceea ce se vede şi se face, PSD prin aleşii săi de la Câmpulung se pregătesc să declare municipiul ca zonă defavorizată. Actual făcându-se statistici din care să reiasă nivelul de trai foarte scăzut al câmpulungenilor. Scopul propus, de mai marii de la judeţ şi cei ce au ajuns pe la centru, este acela de a atrage spre Câmpulung unele fonduri privind dezvoltarea… lor.

Până acum, proiectul cel mai important pe care primarul Liviu Ţâroiu l-a dus până la capăt este legat de rromi cu o finanţare de 4 milioane de euro. Proiectul ce poartă numele: „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din zona de Nord a Municipiului Câmpulung”, depus în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Şi după ce la Câmpulung a fost îngropată mai toată industria, cântând un întreg sobor de politicieni PSD la capul ei, după ce s-a dorit ani de să devină municipiu turistic, acum se doreşte transformarea lui comunitate a săracilor. Lucru destul de adevărat dacă ne uităm în jurul nostru şi nu vedem că s-a dezvoltat nimic în zonă, în timp ce doar au crescut considerabil averile unor politicieni şi ai unor oameni de afaceri afiliaţi afacerilor cu statul.

Aşa încât îi aşteptăm la Câmpulung pe parlamentarii argeşeni pentru a-l asista pe preşedintele Dan Manu la o autopsie a municipiului. Şi poate, de ce nu, la transformarea Câmpulungului din municipiu în comună, ori cartier al vreunei comune limitrofe, cum ar fi Valea Mare Pravăţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.