La începutul săptămânii trecute, luni, 13 mai 2019, au fost date publicităţii rezultatele selecţiei de dosare depuse pentru concursul de manager al Spitalului Municipal Câmpulung.

Iniţial, din trei dosare depuse a rămas doar unul singur, însă după contestaţii cei doi candidaţi cărora le-au fost respinse dosarele au fost admişi la concurs.

Aşa cum am mai prezentat, primul candidat, Schiaucu Pavel Mugurel (actual secretar al comunei Schitu Goleşti), a fost declarat respins pe motiv că nu a îndeplinit condiţiile de participare la concurs prevăzute la litera c din Regulamentul de concurs şi Anunţul de concurs, dar şi că „proiectul de management a fost depus la dosar doar în format electronic şi nu a putut fi vizualizat, CD-ul fiind gol”.

De asemenea, cel de-al doilea candidat înscris, Mihai – Ionuţ Bălan, a fost declarat respins pentru că nu a îndeplinit condiţiile de participare la concurs prevăzute de litera d coroborat cu litera b din Regulamentul de concurs şi Anunţul de concurs.

Unicul admis a fost Nicolaie Alexe, actual şef Serviciu Managementul Calităţii Serviciilor Medicale.

Astfel că, joi, 16 mai 2019, Comisia de soluţionare a contestaţiilor, formată din: dr. Maria Păun, dr. Daniela Prunou şi consilierul local PSD Gheorghe Sârbu, secretar juristul Nicolae Crânguş, a stabilit că vor reintra în concurs şi cei doi musceleni, iniţial respinşi.

Mai mult de atât, conform art. 13, alin. 6 din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică la Spitalul Municipal Câmpulung – „Cu cel puţin 5 zile înainte de data desfăşurării probei constând în susţinerea publică a proiectului de management, comisia de concurs va publica concomitent pe pagina de internet a spitalului proiectele de management depuse de toţi candidaţii declaraţii admişi în urma finalizării probei de verificare a dosarelor de înscriere”.

Proiectele de management depuse de cei trei candidaţi au fost postate pe site-ul oficial al Spitalului Municipal Câmpulung.

Proiect Nicolaie Alexe

Proiect Schiaucu Pavel Mugurel

Proiect Mihai – Ionuţ Bălan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.