În acest moment, nordul județului Argeș se confruntă cu o reală problemă în ceea ce privește lipsa centrelor de colectare a produselor agricole, fructe și legume. Un astfel de centru ar fi o gură de oxigen pentru producătorii agricoli din zona Muscel pentru că aici vor putea să-și aducă recolta pentru a fi colectată, sortată și depozitată, produsele românești  ajungând mai aproape de consumatori. Micii producători  își pot planifica din timp producția având certitudinea că marfa le va fi valorificată iar asocierea acestora devine o oportunitate.

Modalitatea de finanțare pentru un astfel de centru poate fi accesarea de fonduri europene din exercițiul financiar 2021-2027 sau prin finanțare guvernamentală cu adaptarea legislației în domeniu, aici fiind nevoie de intervenția unui parlamentar care susține interesele zonei Muscel, prin depunerea unui proiect legislativ care să faciliteze susținerea înființării unor astfel de centre. Bogdan David și-a propus înființarea unui astfel de centru zonal, dezideratul acestuia fiind unul pe cât de ambițios, pe atât de util!

Pe termen mediu și lung,  existența unor astfel de centre conduce la scăderea importului de produse agricole și creșterea consumului de produse autohtone stimulând creșterea producției românești.

Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.