În şedinţele lunare, la punctul „diverse”, aleşii câmpulungenilor îşi exprimă nemulţumirile sau transmit doleanţele celor ce i-au votat. Însă, de cele mai multe ori ceea ce se spune la „diverse” rămâne chiar de capitolul „diverse”, iar discuţiile se transformă într-un real circ, asta pentru că cei ce expun o anumită idee sunt rapid întrerupţi, contrazişi ori, pur şi simplu, nebăgaţi în seamă.

Una dintre declaraţiile consilierului ALDE, Sergiu Cicu a reuşit să-l enerveze pe secretarul municipiului Nicolae Ghinea.

„Dacă ne cramponăm de bani, nu aş vrea să fiu răutăcios şi nici rău, dar sunt în primărie persoane, personaje, funcţii, care sunt plătite mult mai gras şi nu muncesc, nu două ore pe zi, nici o oră pe zi. Am exemplu! (n. red. Moment în care a intervenit secretarul municipiului Nicolae Ginea pentru a-l cataloga pe consilierul local ca şi „lipsit de bun simţ”) Nu sunt lipsit de bun simţ! Permiteţi-mi să mă abţin! (n.red. timp în care atmosfera s-a „încins”) În doi ani de zile nu s-a putut face măsurătoarea unui beci la o repartiţie de locuinţă. Sunt foarte mulţi care taie frunză la câini. Foarte mulţi. Eu doar vă transmit ceea ce vă spun cetăţenii. Tărăgănăm nişte lucruri care ar putea să fie rezolvate în câteva zile şi le lungim pe luni de zile sau deloc.”, a precizat consilierul local Sergiu Cicu la punctul „diverse” din cadrul şedinţei ordinare din luna martie 2018.

Continuarea punctului „diverse” în materialul video!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.