Lucrările demarate, astăzi, în zi de 13 septembrie, pe Bulevardul „Pardon” au dus la o reală dezbatere virtuală între principalii trei candidaţi la fotoliul de primar al municipiului Câmpulung: Elena Lăsconi – USR-PLUS, Nicolae Zaharia – PNL şi Liviu Ţâroiu – PSD.

De departe cea mai bună în a-şi face imagine în mediul online este Elena Lăsconi, care a demonstrat că nu are nici limite şi că nici nimic nu îi stă în cale atunci când îşi doreşte ceva.

<<Vreau să îl salut pe această cale pe “scriitorul” lui Liviu Țâroiu. Te pricepi, frate, la manipulare și la a transmite mesaje cu dedicație pentru oamenii la care crezi că mai prind cuvinte ca “ură”, “denigrare”, “nu se pricepe”, “vedeta”, “useriștii sunt atei și gay”, “prompterista”. Ceea ce vreau să îți transmit ție, “scriitorule”, este:

  1. Faci un mare rău Câmpulungului și României, pentru că pentru bani ești dispus să ajuți un personaj deplorabil, care reprezintă cu rușine comunitatea, un incompetent care are mari probleme cu alcoolul, care lucrează în interesul lui și al unor firme de casă.
  2. Ia în calcul faptul că aici s-a născut Mișcarea de Rezistență împotriva comunismului. Câmpulungenii nu sunt niște papă-lapte, sunt oameni curajoși și inteligenți. Așa că renunță la textele pe care le-ai învățat tu la Facultatea “Ștefan Gheorghiu” de pe vremea lui Ceaușescu.
  3. Dacă să te pricepi la administrație înseamnă să furi din banul public, ai dreptate, nu mă pricep deloc la hoție și prosteală pe față.
  4. Sunt sigură că Liviu Țâroiu habar nu are ce e ăla un prompter și sunt sută la sută sigură că nu poate să citească corect un text în limba română, nici dacă îl antrenați o lună. Măi domnule, ăsta e ghinionul vostru teribil. Eu 25 de ani am fost reporter, în primul rând și am bătut țara asta în lung și în lat, făcând reportaje și campanii serioase. Sunt “doctor” în felul în care se face administrație, pentru că m-am documentat serios și am fost în sute de primării, prefecturi și consilii județene. Nu ca să încasez indemnizații, ci ca să-i informez pe români cum sunt furați pe față și pentru ca hoții să plătească.
  5. Personajul ăsta pe care îl ajuți pentru bani face parte din gașca ce a distrus ARO și practic un întreg oraș. Când te vei uita în ochii nepoților tăi, să le spui “eu sunt mercenarul care a pus umărul la distrugerea Câmpulungului”.>>, a scris Elena Lăsconi pe pagina sa de Facebook ca răspuns la „atacul” primarului Liviu Ţâroiu.

 

PUBLICITATE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2020

Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVAŢI ROMÂNIA, Filiala Argeş – MFC 21200251 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVAŢI ROMÂNIA, Filiala Argeş – MFC 21200251 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
Comandat de PNL Argeş – MFC 21200012 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
Comandat de PNL Argeş – MFC 21200012 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș – Cod mandatar 21200019 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.