Sâmbătă, la Filarmonica Pitești, a avut loc conferința județeană de alegeri a Forța Dreptei Argeș, la care au participat peste 200 de delegați și invitați. A ținut să fie alături de președintele ales al organizației, Emanuel Soare, chiar liderul partidului, Ludovic Orban, dar și candidatul Forța Dreptei la alegerile europarlamentare, Violeta Alexandru – deputat și fost ministru al Muncii – și deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei.
Au venit la eveniment să le ureze succes colegilor din județ Antonel Tănase, deputat și președinte Forța Dreptei București, Ionel Pușcaș, președinte Forța Dreptei Sector 6, profesorul de economie Bogdan Glăvan , dar și invitați din cadrul Alianței Dreapta Unită – deputatul și vicepreședintele USR, Ionuț Moșteanu, președintele USR Argeș, senatorul Narcis Mircescu și secretarul PMP Argeș, Alexandru Preda.
Președintele interimar, Emanuel Soare, fost prefect de Argeș, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene aproape cu unanimitate de voturi.
#Ludovic Orban: “Să arătăm că buturuga mică răstoarnă carul cu proști!”
“Alături de colegii de la USR, într-o minoritate crâncenă și cu o majoritate atât de nesimțită cum rar mi-a fost dat să văd, ne străduim în Parlament să facem opoziție, să apelăm la toate procedurile pentru a ne face cunoscute ideile și pentru a apăra ce e adevărat și normal.
E un an foarte important pentru că, din păcate, trădătorul numărul unu al României, Klaus Iohannis, a distrus pur și simplu votul care i-a fost acordat pentru al doilea mandat și votul de care a beneficiat PNL în alegerile parlamentare din 2020. În loc să susțină majoritatea de centru-dreapta, cu un program de guvernare cu reforme esențiale pentru progresul României, a început prin a distruge PNL și a continuat cu distrugerea majorității de centru-dreapta și, în final, a transformat PNL într-un vasal al PSD. În fruntea PNL și PSD sunt niște băieți care primesc deciziile în plic.
O minciună livrată zi de zi pe media este că toți suntem la fel. Păi eu sunt la fel ca Dragnea, mi-am folosit eu funcțiile să mă îmbogățesc sau să îmi rezolv problemele personale din justiție? Semăn eu cu Ciolacu? Mi-am ascuns eu vreodată diploma de Bacalaureat, am avut eu nevoie de hârtie să vorbesc corect gramatical? Niciodată, nu suntem la fel!
Fraților, se poate face politică onestă în România. Dacă oamenii sunt de calitate, integri, de caracter, țara se poate întoarce într-o direcție bună. Există această speranță, iar oamenii trebuie doar să se ducă la vot și să voteze alternativa autentică, serioasă, care conține oameni pregătiți. Spor la treabă, fiți activi, fiți implicați, să încercăm să arătăm că buturuga mică răstoarcă carul cu proști!”- a declarat președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.
#Violeta Alexandru: “PSD și PNL au adus sărăcie, au grijă doar de pilele lor de la stat”
Fostul ministru al Muncii, deputatul Violeta Alexandru, candidat la alegerile europarlamentare, a criticat schema “diabolică” prin care coaliția PSD-PNL a sărăcit în special angajații din mediul privat:
“Nu-i puțin lucru să vezi o sală plină alături de conducerea Forța Dreptei Argeș. Le mulțumesc partenerilor de USR și PMP, împreună cu care putem schimba ceva, prin Alianța Dreapta Unită. Nu merge separat să răsturnăm monstrul care este acum la putere. Vreau să facem treabă așa cum știu că se poate, vreau să facem lucrurile corect. PSD încurajează nemunca și răsplata pentru nemuncă.
Nu este corect ca după o viață în care ai contribuit la Sănătate, când ajungă la spital să mai plătești o dată! Nu este corect ca tot ce preocupă acest PSD să fie salariul celor care lucrează la stat. Sunt milioane de oameni în privat, care trag de dimineață până seara, cărora, la final de lună, nu le mai ajung banii de nimic, cărora nimeni nu le apără interesele. Nu este corect ca tot ce face această guvernare să fie doar pentru pilele lor de la stat, în timp ce în afara clădirilor administrative și guvernamentale oamenii să nu se mai ajungă cu banii de la o lună la alta. Degeaba dau firimituri, un pic de creștere la pensii, un pic la salarii, nu mai au banii valoare.
Am ajuns aici din cauza PSD și PNL. Inflația este 100% vina lor, din cauza prețurilor la energie, stabilite de companii de stat și din cauza administrației căpușate de toate pilele lor. Au dus oamenii în sărăcie, banii au ajuns plastic. Mie nu-mi trebuie niciun avantaj, dar văd că lucrurile nu sunt făcute corect în această țară.”
#Emanuel Soare: “Ne-a fost greu, toată lumea vrea cu PSD”
“Am părăsit PNL cu durere în suflet, după trădarea pe care au făcut-o. În Argeș aud că cei care trădează electoratul nu mai fac politică, ci administrație, iar doctrina partidului nu mai contează. Noi nu ne lăsăm păcăliți. Suntem oameni serioși, care nu am intrat în politică să ne îmbogățim, să facem șmecherii. Vrem să fim un exemplu pentru copiii noștri și vrem să ajungem speranța că dacă ești om cinstit în România și muncești, ai o șansă.
Ne-a fost greu în această perioadă, toată lumea vrea cu PSD, până și PNL. Nimeni nu vrea cu oameni care o iau de la zero, care vor să construiască. Dar dvs, care sunteți aici, sunteți un câștig uriaș pentru politica argeșeană. Nu avem ce privilegii sau funcții să vă dăm și acum, după un an și jumătate, am reușit să construim organizații în tot județul Argeș. Avem ambiția și puterea să facem organizații în 80% dintre localitățile județului până la sfârșitul anului”- a declarat Emanuel Soare.
#Adrian Miuțescu: “Să mai dăm o șansă liberalismului în județul Brătienilor!”
“Politica trebuie făcută pentru oameni, pentru comunități, pentru județ, pentru România. În sala asta sunt câțiva oameni care lasă ceva în urmă în județul Argeș. Eu și cu dl președinte Ludovic Orban de peste 25 de ani ne luptăm să aducem fonduri și proiecte pentru Argeș: centura Piteștiului, pasajul de la Bascov, autostrada Pitești-Curtea de Argeș-Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova și multe altele. De aceea nu ne e rușine să spunem că facem politică. Îi mulțumesc domnului Soare că a venit alături de mine să construim acest proiect, să mai dăm o șansă liberalismului în județul Brătienilor. Îi mulțumesc Violetei Alexandru că are curajul să se bată în fiecare zi, alături de noi, în Parlament, cu cei mai urâți dintre politicieni.
Vom colabora în Alianța Dreapta Unită, pentru că suntem conștiență că românii au nevoie de o alternativă la actuala guvernare, o speranță. Orgoliile și supărările noastre trebuie trecute pe plan secund. Urez succes noului Birou Județean și colegilor din Alianța Dreapta Unită!”- a declarat deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei.
Componența noului BPJ al Forța Dreptei Argeș este următoarea:
PREȘEDINTE- SOARE EMANUEL
VICEPREȘEDINTE- BACIU NICOLAE
VICEPREȘEDINTE- ION CRISTINEL
VICEPREȘEDINTE- MARCU GABRIEL
VICEPREȘEDINTE- NEDELEA VALENTIN
SECRETAR GENERAL- BARBU NICOLAE
TREZORIER- CRĂCIUNEANU VIOREL
MEMBRU- ANCA MARIAN
MEMBRU- BADEA ROBERT
MEMBRU- BÎCLEA GABRIEL
MEMBRU- BUCUR OLIVER
MEMBRU- CIOLOMPEA ALIN
MEMBRU- DIACONU IOAN
MEMBRU- DUMITRESCU EMILIA
MEMBRU- GRIGOROIU VASILE
MEMBRU- MIUȚESCU ADRIAN
MEMBRU- NICULA MARIAN
MEMBRU- SOLOMON AURELIAN
MEMBRU- ZABARI ANDREEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.