Cu prilejul împlinirii a 155 de ani de la înființarea Colegiului Național Pedagogic ”Carol I” din Câmpulung doi dintre sponsorii importanți ai prestigioasei instituții de învățământ au oferit două cadouri speciale.
Graţie Holcim România – Fabrica de Ciment Câmpulung colegiul câmpulungean are acum unul dintre cele mai moderne amfiteatre.  Holcim a dăruit aparatura necesară unui amfiteatru de top. Lista include: sisteme profesionale de sonorizare şi lumini, un mixer, un videoproiector 4K, o pianină, practicabilul pentru corul școlii, inclusiv suportul pentru steaguri și un display interactiv pentru elevii clasei pregătitoare.
Totodată firma Ceramus, prin Dorin Mirea, a finanţat realizarea turului virtual al colegiului.
De acum puteți descoperi Colegiul Național Pedagogic ”Carol I” transformându-vă în vizitatori virtuali ai acestuia, prin accesarea de pe smartphone, tabletă, laptop sau PC a aplicației de tur virtual 360 disponibilă accesând link-ul de mai jos:
Setul de meniuri, butoane, link-uri și elemente pe care se poate face click, cum ar fi miniaturile scenelor, permit vizitatorului să se deplaseze în turul virtual de la o sală la alta sau de la o locație la altă locație.
Video – Concertul festiv prilejuit de Ziua Colegiului Național Pedagogic ”Carol I”

Video – Elevii ciclurilor preșcolar și primar au urat “La mulți ani!” Colegului Național Pedagogic “Carol I” și României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.