Leuţii câmpulungeni, tinerii care de ceva vreme îi învaţă şi pe cei mari cum să se implice în viaţa comunităţii locale, au iniţiat un nou proiect ce vizează abuzurile din instituţiile de învăţământ.

„Pfff… Când copiii au crescut, au căpătat încredere în ei și își apără demnitatea!

***

Am decis să luăm inițiativa de la a ajuta la reducerea abuzurilor din școlile câmpulungene. Știm că astfel de lucruri se întâmplă, toți dintre noi suntem elevi la o școală sau un liceu din Câmpulung și fiecare dintre noi am întampinat cel puțin un astfel de abuz.

În link-ul de mai jos am lăsat un formular în care ne poți spune complet anonim abuzul experimentat (provocat de orice adult din cadrul institutiei de învățământ, de la oamenii de serviciu până la profesori și directori). Puteți opta să aducem cazul în fața directorilor, să îl publicăm pe pagina noastră, sau ambele. În oricare dintre variante, vocea elevilor din Câmpulung nu va rămâne neauzită: https://forms.gle/7gC2HYSUazm7SEmG9

E timpul să ne apăram drepturile și demnitatea!

Școala trebuie să modeleze caractere puternice și minți luminate, nu să umilească!

Să spunem un NU unitar tuturor abuzurilor din mediul școlar din orașul nostru!”, este provocarea lansată de tinerii din Clubul LEO „Leolution’’ Câmpulung.

Sperăm că acţiunea va avea efectul dorit şi că elevii vor dezvălui realitatea în cazul în care au fost victimele unui abuz.

 

ANUNŢ ANGAJARE

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.