Una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Câmpulung împlineşte astăzi 7 ani de existenţă. În primii şapte ani de activitate, Clinica Dentară Dr. Eftimie a redat mii de zâmbete, intrând astfel în topul celor mai bine cotate cabinete de profil din judeţul Argeş. 

 

“Cu mare bucurie și recunoștință, sărbătorim cea de-a 7-a aniversare a Clinicii Dentare Dr. Eftimie. Nu am putea sărbători această realizare fără ajutorul și sprijinul tuturor pacienților noștri, care ne-au ales să le îngrijim zâmbetele și sănătatea orală.

Din prima zi în care ne-am deschis porțile, am încercat să oferim fiecărui pacient o experiență unică și personalizată, bazată pe profesionalism, abilitatea de a asculta și atenția la detalii. Și nu am fi putut face asta fără efortul și dedicarea echipei noastre de medici și asistenți stomatologi, care au făcut tot posibilul să ofere cele mai bune servicii stomatologice.

Ne-am dedicat cu pasiune și angajament pentru a oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dentare ale pacienților noștri și suntem mândri să spunem că am reușit să câștigăm încrederea și loialitatea lor de-a lungul anilor.

În numele tuturor angajaților Clinicii Dentare Dr. Eftimie, dorim să mulțumim fiecărui pacient în parte pentru încrederea și sprijinul acordat de-a lungul anilor și ne angajăm să continuăm să oferim servicii stomatologice de înaltă calitate și o experiență plăcută și confortabilă în viitor.

Mulțumim pentru cei 7 ani minunați și pentru că ne-ați ales să fim partenerul vostru de încredere pentru sănătatea orală. Sperăm să vă vedem cât mai curând în Clinica Dentară Dr. Eftimie!

Din pasiune pentru zâmbetul dumneavoastră!”, este mesajul transmis de medicii Daniel şi Andreea EFTIMIE la ceas aniversar.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.