În perioada 20 – 23 iulie 2017, zona centrală a municipiului Câmpulung va redeveni punctul de atracţie pentru iubitorii de distracţie, căci seară de seară vor fi spectacole, iar la tarabele amplasate în Piaţa Primăriei vor curge râurile de bere, iar pe grătarele încinse vor sfârâii micii, pastrama, cârnaţii şi alte delicatese.

Şi în acest an, de o parte a organizării Zilelor Municipiului Câmpulung, privind organizarea parcului de distracţii pentru copii şi nu numai, dar şi de organizarea teraselor de alimentaţie publică axate pe tradiţia românească, se va ocupa firma Palmyra Events SRL, firma din Târgovişte specializată în organizarea a astfel de evenimente.

Palmyra Events SRL a fost unica firmă ce s-a prezentat la licitaţia organizată de municipiul Câmpulung pentru încheierea unui contract de „asociaţiune şi participaţiune”, contract semnat pentru darea în folosinţă gratuită a spaţiului de 2498 mp, din domeniul public al municipiului, în schimbul sumei de minim 105.800 lei cu TVA, ca şi contraprestaţie cu servicii, adică plata artiştilor ce vor urca pe scena din Piaţa Primăriei Câmpulung în zilele de vineri, 21 iulie, şi sâmbătă, 22 iulie.

Se pare că nici o altă firmă nu a fost interesată de organizarea evenimentului menit să distreze câmpulungeni, având la dispoziţie Piaţa Primăriei în schimbul unor sume de bani ce se vor duce în spectacole. Astfel că, licitaţia a fost câştigată de Palmyra Events SRL Târgovişte, firmă ce are în spate organizarea mai multor astfel de evenimente.

AICI! AFLAŢI CINE ESTE ŞI CU CE SE OCUPĂ PALMYRA EVENTS SRL?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.