În această perioadă, respectiv 10 – 17 martie 2017, un grup de elevi de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung se află la Haga – Olanda, unde participă la proiectul internaţional „Identitatea națională și cultura europeană” – „Youngsters of Today, Europeans of Tomorrow, Let`s Talk”, organizat de Fundația Olanda-România.

La program participă elevi din Romania, Germania, Islanda, Polonia și Olanda.

Cei cinci carolişti câmpulungeni, Năstăsoiu Laura – Ioana, Căprioreanu Elena – Amalia, Pescaru Răducu – Iulian, Zoicaș Alexandru – Florin, Dumitrescu Eduard – Alexandru, sunt însoțiți de către profesorul Laura Radu.

 Aceştia participă la activități, cursuri și dezbateri privind cooperarea româno-olandeză în domeniul politicilor europene, promovarea schimburilor academice, interculturale, socio-politice și economice.

De subliniat fiind că în perioada 20 – 26 martie 2017 un grup de 23 de elevi și 2 profesori de la Colegiul Național Pedagogic “Carol I” vor participa la Haga – Olanda, la un schimb bilateral de experiență cu elevi olandezi de la Gimnaziul Sorghvliet. Scopul proiectului este de a-i stimula pe elevi să descopere cele două culturi europene prin interacțiune directă și realizarea unui schimb intercultural. Programul a fost inițiat de Fundația Olanda – România.

La rândul lor, elevii olandezi vor veni la Câmpulung, în perioada 13-19 mai 2017, în a doua parte a schimbului de experiență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.