Suntem încântaţi să vă anunţăm o colaborare deosebită, ce vă aduce un plus de expertiză şi grijă pentru cei mici în comunitatea noastră.

👩‍⚕️ Întâmpinăm călduros pe doamna Dr. Reasilvia Miloş, medic primar în Pediatrie, cu o bogată experienţă şi pasiune pentru îngrijirea copiilor. Cu peste trei decenii de experienţă, doamna Dr. Miloş a fost un lider în domeniul pediatriei şi un sprijin de nădejde pentru familiile din Câmpulung şi împrejurimi.

📚 Cu o diplomă în Pediatrie din 1983 şi calitatea de Medic Primar din 1991, doamna Dr. Miloş a demonstrat constant devotamentul faţă de sănătatea şi binele copiilor. A fost Şef de Secţie în Departamentul Pediatrie timp de 24 de ani, oferindu-şi expertiza pentru generaţii întregi de mici pacienţi.

Ne bucurăm că acum face parte din echipa noastră pentru a continua să ofere servicii de calitate şi îngrijire deosebită pentru copiii dumneavoastră.

🏥 Vă aşteptăm cu braţele deschise la Centrul Medical Parga Sat, unde doamna Dr. Reasilvia Miloş va fi alături de voi pentru a asigura sănătatea şi fericirea micilor pacienţi. Pentru programări sau informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată Centrului Medical Parga Sat. Împreună, facem viitorul mai sănătos!

30 de ani de Excelenţă Medicală!

📍Câmpulung, str. Republicii, nr. 7, Telefon 0741.073.013

📍Câmpulung, str. Matei Basarab, nr. 33A, Telefon 0757.068.071

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.