Scandalul pe marginea fostei staţii de maxi – taxi amplasată provizoriu în centrul municipiului Câmpulung, cu ani în urmă, este departe de a se termina. Potrivit zvonurilor, un nou proiect de hotărâre urmează a se introduce pe ordinea de zi a unei viitoare şedinţe a Consiliului Local Câmpulung, un proiect care să prevadă închirierea spaţiilor comerciale existente (două în acte, trei în teren) şi demolarea părţilor ce au servit strict ca adăposturi pentru fosta staţie ce deservea transportul în regim de maxi – taxi pe ruta centrală, rută ce de foarte mult timp a fost schimbată pentru a tranzita străzile paralele centrului municipiului.

Nemaiavând utilitatea de staţie, dar nici bază legală în a exista, două firme din Câmpulung au solicitat închirierea spaţiilor comerciale existente în construcţia provizorie, însă în ultima şedinţă a Consiliului Local proiectul de hotărâre nu a trecut de votul aleşilor.

Cu toate acestea, în continuare se doreşte găsirea unei soluţii pentru ca cei ce-şi desfăşoară activitatea în respectivele spaţii să poată rămâne acolo în baza unor contracte de închiriere directă cu primăria Câmpulung.

Totul în jurul unui antecedent contract cu multe semne de întrebare, cu mult prea multe lacune şi alte multe încâlceli.

Pe scurt fiind vorba de ocuparea unui teren din domeniul public al municipiului Câmpulung, în zona ultracentrală, în baza unui contract de concesiune cu posibilitatea de subînchiriere! Lucruri imposibile legal, dar totuşi posibile-n trecut la primăria Câmpulung.

Ca să nu mai vorbim aici de implicările personale sau mai puţin personale ale celor direct interesaţi de afacerea cu domeniul public central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.