Stimați câmpulungeni,

Nu candidez pentru avantaje și interese materiale! Sunt muscelean și doresc ca, ÎMPREUNĂ CU DUMNEAVOASTRĂ, să schimbăm ceva din felul cum arată „Prima Capitală”, după „Epoca de Aur” și după 31 de ani de nouă dictatură  roșie de stânga! Să nu ne mai fi rușine!

Sunt învățător, absolvent al Școlii Normale Câmpulung, astăzi prestigiosul Colegiu Național Pedagogic „Carol I”. Am urmat cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Academiei de Studii Economice București și am lucrat în domeniul financiar, ultimul loc de muncă fiind director al BRD Câmpulung. Toată  experiența  acumulată vreau să o folosesc pentru binele municipiului nostru, doar alături de dumneavoastră! Sunt om al cifrelor exacte și nu sunt obișnuit cu vorbele, ci cu faptele.

Haideți să facem împreună POLITICA FAPTELOR, nu a promisiunilor neonorate doar pentru a aduna voturi!

Vă aștept la vot și la Primărie!

Este știut: „Dacă vrei, poți!”

Eu VREAU și VOI PUTEA numai ÎMPREUNĂ CU DUMNEAVOASTRĂ!

Voi propune ca, în fiecare ședință de consiliu, fiecare consilier să fie însoțit de un reprezentant al dumneavoastră! Să știm cu toții să respectăm legea, pentru că un primar nu dictează ce și cum vrea, ci duce la îndeplinire hotărârile consiliului ales. Dumneavoastră decideți, așa spune legea!! Consiliul Local analizează și dispune, conform legii, în numele colectivității.

Așa să facem!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ec. Ion Ciurea

 

Comandat de Partidul Mişcarea Populară – Filiala Argeş – MFC 21200020 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.