Câmpulungul geniilor! Echipa Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” s-a calificat pentru Campionatul Mondial de Robotică din SUA!

În perioada 22 – 24 martie 2019, la Sala Polivalentă din București, s-a desfăşurat cea mai importantă competiţie de robotică din România – „Robotics Championship – BRD FIRST Tech Challenge Romania”.

După ore întregi de maxime emoţii, FTC Watt’s Up, echipa Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, a reuşit să se impună şi să câştige marele premiu, calificându-se astfel pentru Campionatul Mondial de Robotică din Statele Unite ale Americii – World Championship in Detroit.

Prin echipa FTC Watt’s Up, Câmpulungul a demonstrat încă o dată că are o mulţime de tineri geniali, pe care de cele mai multe ori nu ştie să-i şi păstreze acasă.

Competiția de robotică a ajuns la cea de-a treia ediție și a reuşit să atragă în aproape 2.000 de elevi români, circa 300 de mentori și aproximativ 200 de voluntari.

Felicitări copiilor noştri, care menţin Câmpulungul în topul celor mai importante competiţii naţionale şi internaţionale!

Foto sursa Facebook – FTC Watt’s Up

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.