Aşa cum am mai spus, câmpulungenii încep să ia atitudine sătui fiind de starea actuală a municipiului.

După distrugerea industriei locale a început degradarea treptată şi, acum, foarte vizibilă a străzilor, a trotuarelor, a zonelor verzi, a clădirilor. Au fost „terminate” parcurile, a fost „reabilitată” în… ruină clădirea Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”. Şi, lista este aproape interminabilă, asta dacă ajungem să facem un tur complet al Câmpulungului, trecând prin istorica zonă Centrală şi parcurgând la pas fiecare cartier din municipiu.

Nepăsarea celor ce au condus şi conduc Câmpulungul a ajuns undeva la extrem, iar câmpulungenii au început să prindă curajul de a arăta cu degetul spre „realizările” celor ce sunt la vârful primăriei.

Ultima postare a unui câmpulungean este mai mult decât un protest la adresa aleşilor locali. Un strigăt din mulţime ce doreşte să deschidă ochii celor ce au în mână puterea de a face şi ceva pentru comunitate nu numai pentru ei.

„Din ciclul „Omul sfințește locul”, în raport cu ”Toți o apă și-un pământ” și ”Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”

De foarte mulți ani încoace, Câmpulungul a avut parte de oameni gospodari, aleși în primul rând SĂ FACĂ TREABĂ! Mă refer la primari și consilii locale. Toți s-au ținut de cuvânt și iată cum astăzi, orășelul nostru arată ca-n povești. Ce fel de povești? Vă las să decideți.

Am ajuns la concluzia că ”aleșii” noștri, pe lângă faptul că ies în oraș… prin cartiere O DATĂ LA 4 ANI, atunci când li se face foame… o foame nebună de voturi, se teleportează!! Da, se teleportează de acasă la primărie și invers! Pentru că nu este posibil ca în Câmpulungul anului 2017, ei să nu observe lucrurile urâte care ies în evidență și să troneze o lipsă de bun gust … de bun simț, nepăsare, dureri în cot… și în alte locuri unde soarele ajunge cu greutate precum și alte simptome ale unei boli actuale, pe nume NESIMȚIREA!

Iată că această boală, NESIMȚIREA, se ia o dată la 4 ani… deci, e cam contagioasă. Vă place cum arată zona din jurul primăriei Câmpulung? Asta ca să nu mai vorbim de zona Policlinicii și alte străzi extrem de apropiate de centru. SĂ VĂ FIE RUȘINE pentru modul în care ne-ați dus cu vorba!!! … dar și pentru multe altele… care trebuiau făcute până acum! Și.. că să mă exprim delicat, vă spun RUȘINE!!!!
VĂ ROG DISTRIBUIȚI! Să nu fim nepăsători!”, este apelul făcut de câmpulungeanul ce postează sub numele de Câmpulung Muscel.

Galerie foto!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.