Anul trecut, primăria municipiului Câmpulung, cu bani de la bugetul local, a efectuat lucrări cu o valoare de 833.333 lei, aproximativ 184.783 euro la Clădirea Băilor Kretzulescu. O clădire care a fost prinsă iniţial pentru reabilitare în mega – eşecul – proiect Kretzulescu, proiect nefinalizat ce a secat bugetul de 2 milioane euro.

Cert este că lucrările ce au fost făcute la Clădirea Băilor Kretzulescu au fost strict pentru a fi conservată până ce lucrările vor fi finalizate. În acest an urmând a intra în etapa de finalizare, asta dacă şi bugetul local 2017 va permite, buget care a fost creionat, urmând a fi publicat, suspus dezbaterii publice şi mai apoi aprobat.

Ceea ce este cert este faptul că „minunea” Kretzulescu a înghiţit sume astronomice pe lucrări de mântuială, pentru ca actual să se caute soluţii pentru a fi redresat din fonduri strict locale. Pentru că, în ciuda faptului că pe hârtie Grădina Publică „Merci” ar fi fost finalizată, cu un supliment de costuri cu o valoare considerabilă – 416.667 lei (92.391 euro), gardurile se sfărâmă, spaţiul verde trebuie amenajat, la locul de joacă mai trebui făcute unele modernizări – mai ales legate de siguranţa copiilor, fântâna arteziană trebuie refăcută în totalitate, pe lângă alte mici lucrări de finisaje, ca şi cele de montare a băncilor, etc. Ca să nu mai vorbim şi de Parcul Kretulescu, unde este dezastru, dar pentru care s-a cheltuit de la buget, pe lucrări 2016, suma de 3.333.333 lei (739.131 euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.