Câmpulungeni admiraţi şi vă bucuraţi în timp ce aflaţi pentru ce plătiţi taxe şi impozite la primărie! Peste 2.500 lei închirierea unui singur ou gigant!

Înainte cu puţin timp de Sărbătoarea Învierii, primarul Liviu Ţâroiu a dorit să distragă atenţia câmpulungenilor de la gropi şi de la clădirile-n ruină intrând şi el într-una dintre afacerile PSD-ului de la nivel naţional prin închirierea de decoraţiuni pentru Sărbători, fie Crăciun, fie Paşti.

La minut, printr-o licitaţie electronică, primăria municipiului Câmpulung a închiriat pentru o perioadă de 20 de zile un pachet cu diverse articole decorative specifice sărbătorilor de Paşti. Pachetul conţine doar 2 (două) ouă tridimensionale şi 2 (două) ouă tridimensionale (unul de 1 metru şi altul de 1 metru şi jumătate înălţime) cu fundă şi instalaţie luminoasă.

Interesant că la costurile de închiriere, de 10 mii lei (o sută de milioane de lei vechi) se mai adaugă şi costurile de montare şi demontare, precum şi alte cheltuieli pentru panourile cu iepuri, clopoţei şi alte ouă ornamentale apărute-n municipiu.

Cert fiind că este de neînţeles cum o ofertă urcată pe SEAP la ora 12.44 este imediat „revendicată” chiar de firma din Buzău ce a oferit spre închiriere şi vânzare şi decoraţiuni pentru Crăciunul 2017, mai exact la ora 13.56, pentru ca în aceeaşi zi, 4 aprilie 2018, la ora 18.43, primul ou să fie livrat şi preluat de Poliţia Locală sub stricta supraveghere a primarului Liviu Ţâroiu secondat de fostul său şofer actual viceprimar al comunei Cetăţeni, Mugurel Minciună.

Pe scurt o afacere rapidă, prin care banul public se evaporă fără a lăsa prea multe urme. La suprafaţă totul părând a se desfăşura cât se poate de transparent şi legal într-un mod hilar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.