Se convoacă membrii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă extraordinară în data de 15.11.2019, orele 16.00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Câmpulung. (Convocarea se face de îndată)

  1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea finanţării nerambursabile aferente proiectelor / programelor sportive selectate conform Regulamentul privind acordarea de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Câmpulung pentru proiecte / programe sportive;

Iniţiator : Primarul Municipiului Câmpulung

În textul proiectului de hotărâre se supune aprobării „acordarea sumei de 72.000 lei , Academiei de Fotbal MUSCELUL” reprezentând finanțarea nerambursabilă pentru cofinanțarea proiectelor sportive selectate în baza Regulamentului privind acordarea de finanţarea nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Câmpulung, proiect depus în sesiunea de depunere de proiecte din perioada 15 – 31 octombrie 2019” şi se împuterniceşte primarul municipiului Liviu Ţâroiu să semneze contractul de finanţare cu beneficiarul.

  1. Discuţii privind cererea depusă de Banca Comercială Română S.A.

Punct pe ordinea de zi a şedinţei de îndată privind o adresă pe care Primăria Câmpulung a primit-o de la BCR. Instituţia bancară îşi manifestă intenţia de vânzare a imobilului pe care-l deţine în Câmpulung şi solicită primăriei să specifice dacă municipiul îşi exercită dreptul de preempţiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.