În parcuri şi în locurile de joacă vor exista anunţuri prin care se atrage atenţia asupra orelor în care are loc acţiunea de dezinfectare

După acţiunile de dezinfectare a unităţilor şcolare şi a instituţiilor publice, începând de astăzi, la Câmpulung, începe dezinfectarea tuturor locurilor de joacă, a aleilor şi căilor de acces. Operaţiune pe care o va face săptămânal, timp de o lună, o firmă locală specializată în astfel de proceduri şi cu toate avizele necesare, avize care lipsesc SPADPP Câmpulung.

Pentru dezinfecţie se vor folosi produse biocide, avizate de Ministerul Sănătăţii, precum: BICLOSOL (cu un timp de acţionare de 30 minute) pentru locurile de joacă şi CLORURĂ DE VAR (cu un timp de acţionare de 60 minute) pentru alei şi căi de acces.

Operaţiunea dezinfecţia a fost întârziată din cauza faptului că n-au existat pe piaţă substanţele necesare, reuşindu-se până la urmă achiziţionarea acestora şi demararea acţiunii de igienizare a tuturor locurilor publice din întreg municipiul.

În paralel cu dezinfectarea parcurilor şi a aleilor şi a căilor de acces, oamenii SPADPP au început, de câteva zile, igienizarea trotuarelor şi a străzilor cu soluţie de hipoclorit de sodiu. Igienizare care se face pe timp de noapte şi pentru care a fost comandată o cantitate de două tone de substanţă dezinfectantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.