Jurnalistul Sterian Pricope, autorul Istoriilor neconvenţionale din Muscel, împreună cu echipa Muzeului Municipal Câmpulung îi invită pe toţi cei ce doresc să cunoască o altă parte a istoriei locale, nescrisă până în prezent, la lansarea primului volum al cărții „Contribuţii muscelene la Marele Război de Întregire Naţională”.

Evenimentul va avea loc în data de 19 decembrie 2019, la ora 16:00, în sala mare a Primăriei Municipiului Câmpulung.

„Acestea sunt coperta şi cuprinsul lucrării „Contribuţii muscelene la marele război de întregire naţională”, un volum colectiv pe care am avut deosebita onoare să îl coordonez.

Chiar dacă unele subiecte sunt cunoscute pentru cei pasionaţi, vă asigur că există şi informaţii inedite. Ca să nu mai vorbesc despre textele republicate după multe decenii de cenzură şi de uitare prin arhive, necunoscute azi chiar şi pentru unii istorici de profesie!

Prezentarea a fost realizată de către colonelul braşovean în rezervă Nicolae Uszkai, un vrednic şi neobosit promotor al istoriei naţionale şi universale, căruia îi transmit salutările şi mulţumirile noastre şi pe această cale.

Acest efort publicistic colectiv a devenit produs final prin strădania prietenului nostru Alexandru Oprea, directorul Muzeului Municipal Câmpulung, instituţie decorată recent prin decret prezidenţial.

În concluzie, vă invit şi eu, joi, 19 decembrie, de la ora 16.00, în sala mare a primăriei Câmpulung, să participaţi la reuniunea de lansare a acestei cărţi omagiale, prilej cu care poate mărim şi cercul de colaboratori pentru următorul volum.”, este invitaţia transmisă de Sterian Pricope.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.