Şi în acest an electoral ziarul nostru vă stă aproape cu date, detalii şi noutăţi despre candidaţi şi liste. Numai că, de această dată, vom analiza mai atent candidaţii şi listele pentru Consiliul Local al municipiului Câmpulung indiferent de culoarea politică sau de independenţa mai mult sau mai puţin existentă.

La ora actuală, o parte dintre cei ce şi-au exprimat dorinţa de a câştiga votul câmpulungenilor sunt:

Elena Lasconi – devenită foarte populară în rândul câmpulungenilor şi o alternativă a unui viitor în nuanţe de roz (a mai renunţat la inimioarele ce deveniseră noua stemă a Câmpulungului). Vedeta TV este, pe moment, independentă şi foarte probabil va candida într-o viitoare echipă a USR, deşi nu ar fi o surpriză să candideze independent doar susţinută de USR şi, eventual, şi alte formaţiuni politice. Lasconi având mari şanse să răstoarne calculele din rezultatele finale.

 

Nicolae Zaharia – este unul dintre candidaţii PNL Câmpulung, din cursa internă a partidului, unde înscrişi în competiţie sunt şi actualii consilieri locali: Bogdan David, Lucian Ionescu, Cristinel Creţu şi Ionel State. În două tururi de scrutin, oricare ar fi, candidatul liberalilor are reale şanse de a intra în bătălia finală cu Lasconi, Ţâroiu  sau vreo eventuală surpriză.

 

Liviu Ţâroiu – actual primar în funcţie şi viitor candidat al PSD Câmpulung nu este de neluat în seamă doar pentru că nu stă bine în măsurătorile virtuale şi la capitolul popularitate online. Ţâroiu are în spate o întreagă armată ce îşi face treaba tacit, direct la alegătorul considerat “cantitate neglijabilă”, ţinut aproape încă de acum trei ani.

 

 

Florin Bivol – din calitatea sa de preşedintele al ALDE Câmpulung se sacrifică (în lipsa unor oameni cu potenţă financiară şi morală) pentru a intra în lupta câştigării simpatiei alegătorilor pentru bătălia care se va da cu miză fotoliul de primar al Câmpulungului, deşi nimeni nu îi dă şanse reale de câştig şi din prisma partidului declarat de mulţi un perdant al alegerilor din 2020. Cu toate acestea are încredere că lupta de abia a început, fiind candidatul care crede în minuni.

 

Norris Măgeanu – pentru moment candidat ce se gândeşte, pentru că poartă negocieri la nivel înalt cu partidele parlamentare, arhicunoscut câmpulungenilor nu numai datorită familiei, ci şi unor apariţii surprinzătoare, este unul dintre cei mai tineri candidaţi, deşi riscă să fie depăşit în faimă, popularitate şi “pachetul VIP” de către Elena Lasconi.

 

Ioan Stuparu – candidat independent, mediator şi preşedinte al Asociaţiei Mişcarea Muşceleană, şi-a început campania de imagine fiind sigur că el este salvatorul municipiului Câmpulung, deşi descumpănit că partidele de dreapta nu l-au înţeles şi nu l-au nominalizat candidatul ideal din partea tuturor împotriva PSD. Este un posibil candidat căruia îi vom oferi un potenţial scor electoral în momentul în care îl vedem înscris în cursă, deoarece “mai este mult până departe” şi se poate răzgândi. Dar până atunci, pentru a-i alimenta orgoliul, nu îi dorim decât succes în campania de strângere de semnături. Cu menţiunea că n-ar fi rău să vorbească mai puţin, mai pertinent şi mai constructiv pentru a le şi obţine!

 

Nicolae Dumitrescu – actual consilier local al PSD, ţinut la loc cald vreme bună de acelaşi PSD, supărat fiind pe oameni din PSD, vrea să fie candidat independent. Şanse prea multe nu are nebucurându-se de popularitate nici în partidul în care încă este, nici în mediul online, dar nici în rândul oamenilor de pe stradă (mai ales al celor ce folosesc şi mijloacele de transport local în regim de maxi taxi). În cazul în care se decide să candideze fără şanse de câştig şi doar ambiţionându-se să-i arate muşchii lui Ţâroiu este un candidat periculos, pentru că ar putea spune multe “din casă”, dar nu şi din “propria ogradă”.

În cazul în care vor mai apărea candidaţi „surpriză”, vă vom ţine la curent cu noutăţile. Totul din dorinţa de a le da posibilitatea câmpulungenilor să îşi cunoască dinainte posibilul viitor primar!

1 COMENTARIU

  1. Florin Bivol nu este potent nici material nici moral! Daca era asa de ce nu candideaza independent? A fost numit la partid nu ales , iar moral lasa de dorit. Doctrina PNL spune sa nu tradezi! A tradat Tariceanu, a tradat si el! Speranta este de 5% ca sa ramana consilier!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.