Scandal de amploare în rândurile membrilor PSD Câmpulung, unde cei ce ocupă funcţiile de consilieri locali sunt decişi să renunţe la mandate din cauza unor probleme de ordin intern.

Încă de la finele anului trecut, se tot auzea că pesediştii câmpulungeni sunt foarte nemulţumiţi că primarul Liviu Țâroiu, dar și senatorul Gheorghe Marin, ca și președinte al organizației locale a PSD, nu și-ar fi respectat parte din promisiunile „electorale” de a schima directorii de servicii, instituţii şi societăţi din subordinea primăriei.

Cum primarul Ţâroiu a tot amânat cererile colegilor de partid din cadrul Consiliului Local, scandalul mocnit de la finele lui 2017 a luat amploare la început de 2018. Astfel încât, liderilor PSD Câmpulung li s-ar fi cerut să ia măsuri rapide în vederea schimbării vechilor şefi cu unii noi nouţi şi „mai competenţi”, după spusele unora.

Scurt pe doi, se aude că în zi de marţi i s-ar fi prezentat primarului, respectiv preşedintelui executiv al PSD Câmpulung, demisiile încă nesemnate şi i s-ar fi dat un ultimatum privind demararea schimbărilor începând cu Ionel Vlădescu de la S.C. Pieţe Servicii Comunitare Muscel S.R.L., Liviu Popescu de la SPADPP (Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat), Liviu Cioacă de la Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, Melania Voinescu – SC Edilul CGA SA, etc., etc.

Estera Stămoiu, Cornel Băjan, Nicolae Dumitrescu, Andreea Fărcăşanu, Ion Iliescu, Florin Pană, Gheorghe Sârbu, Constantin Ivan şi Marin Stanciu sunt cei nouă, din cei zece, consilieri locali PSD care ar avea completate demisiile, fiind dispuşi să renunţe atât la statutul de membru social – democrat, cât şi la cel de consilier local.

De precizat că, încă de anul trecut, primarul Liviu Ţâroiu a cerut să li se facă evaluări şi audit intren tuturor celor ce ar trebui (ori nu) schimbaţi din funcţii, însă lucrurile au stagnat. Se aude că datorită senatorului Gheorghe Marin, în calitatea sa de preşedinte al PSD Câmpulung, care ar fi solicitat un răgaz, pentru că nu a avut timpul necesar de a întocmii lista cu cei ce merită cu adevărat posturi de conducere.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.