Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, susține că alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt printre cele mai importante din ultimele decenii și îndeamnă românii să iasă, în număr cât mai mare, la vot.

“Știam, cu toții, că-n România nu merg lucrurile ca pe roate, că se peticește, că se minte, că se fură, că ,,merge ș-așa”. Știam că avem cam puține drumuri și autostrăzi, că suntem în urmă la capitolul educație și că nici cu sănătatea nu stăm bine. Știam că politicienii care s-au plimbat pe la putere pun, uneori, interesele politice și personale mai presus de cele ale societății.

Știam toate astea, dar nu ne imaginam dimensiunea dezastrului în care ne aflăm. Pandemia ne-a arătat cât de gravă este, de fapt, situația României. De aceea, alegerile parlamentare din 6 decembrie, sunt poate cele mai importante din ultimele decenii.

Bolnavii de Covid mor pe capete în spitale insalubre, fără dotări minime și fără personal medical care să îi îngrijească. Cei cu alte probleme de sănătate nici măcar nu reușesc să găsească loc în spitale, sunt ignorați de sistem și lăsați să se chinuiască. DSP-urile, practic, nu există, sunt doar niște locuri de angajat rude și prieteni ai puterii.

Sute de mii de copii nu au acces la educație, pentru că nu au tehnologia necesară. Afacerile românești se închid, una câte una, iar angajații lor rămân pe drumuri. Fermierii noștri îngheață în stradă, încercând să-și vândă producția, și așa puțină, de anul acesta.

România nu mai poate să fie condusă de oameni incompetenți și corupți, să meargă, ȋn continuare, pe acest drum. Nu mai ,,merge și așa”! România are nevoie de o schimbare radicală, urgentă!

Oameni buni, chiar dacă poate voi, acum, nu vă aflați în niciuna dintre situațiile de mai sus, vă rog, fiți solidari cu românii care suferă de pe urma acestui sistem. Gândiți-vă că și voi sau familiile, prietenii voștri puteți ajunge ȋn postura lor. Mergeți la vot, duminică! Salvați ce se mai poate salva! Peste patru ani va fi prea târziu”, a declarat Bogdan Ivan.

REALIZAT DE ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ – CMF 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.