BOGDAN DAVID, RECONFIRMAT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL PNL CÂMPULUNG

Organizația PNL Câmpulung și-a ales în această seară conducerea, în prezența președintelui PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu. Acesta a venit în mijlocul organizației muscelene însoțit de senatorul Dănuț Bica, prim-vicepeședintele Marius Postelnicescu, vicepreședintele PNL Argeș, Cristian Mitrofan, subprefectul liberal Emanuel Soare și cu mai mulți consilieri județeni și locali.

Pentru conducerea organizației PNL Câmpulung au candidat Bogdan David și medicul Silviu Mănescu. Directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, consilierul județean Bogdan David, a fost reconfirmat în funcția de președinte, cu majoritatea voturilor colegilor. Acesta a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și s-a angajat să îmbunătățească performanțele electorale ale PNL Câmpulung. De altfel, organizația este reprezentată în administrație atât la nivel local, de Nicolae Zaharia, viceprimarul Câmpulungului, dar și la nivel județean, de către subprefectul Lucian Ionescu- ambii prezenți la evenimentul de azi.

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, le-a urat succes celor aleși în noua conducere a PNL Câmpulung, amintind că Argeșul este alături de Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al partidului, acesta dovedind că este un prieten al județului atât în calitate de lider PNL, cât și anul trecut, ca premier al României.

Noul Birou Politic Local al PNL Câmpulung  
Președinte:
David Bogdan Angelin
Zaharia Nicolae – membru de drept al conducerii PNL Câmpulung
Vicepresedinți:
State Ionel
Crețu Cristinel Constantin
David Emilian
Sălcescu Radu
Vlad Marian
Stan Mihail
Lițoi Florin
Zăbavă Constantin
Secretar Trezorier
Ionescu Lucian Mihai
Membru în Biroul Politic Local
Dumitrescu Anca
Boeru Eduard
Ganea Mona Lucia
Fianu Cristin
Golumbeanu Antoniu
Smadea Silviu
Ungureanu Cosmin
Teodorescu Dorcioman Cristina
Președinții organizațiilor speciale:
COAL – Bunoiu Gabriel
OTNL – David Petrut
OFL – Mălăciou Adriana
SNL – Dumitrașcu Ion
Președinții organizațiilor de cartier:
Handoca Alexandru
Bădală Constantin
Mihăilă Adrian
În cadrul întâlnirii a existat și un moment festiv în care conducerea PNL a oferit distincții de merit deosebite seniorilor liberali Lucian Bundoiu și Ion Dumitrașcu pentru întreaga activitate dedicată liberalismului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.