Începând cu ziua de marţi, 11 februarie 2020, preşedintele PNL Câmpulung, consilierul local Bogdan David a fost numit, oficial, director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş – Vedea, una dintre cele mai importante instituţii publice judeţene.

În această dimineaţă, noul director, s-a prezentat la serviciu pentru a-l înlocui pe social – democratul Bogdan – Florian Gorunescu, pentru a-şi cunoaşte subalternii şi a-şi intra în noile atribuţii.

ABAAV este o instituţie publică, cu personalitate juridică, având ca scop cunoaşterea, protecţia, punerea în valoare şi utilizarea durabilă a resurselor de apă, monopol natural de interes strategic, precum şi administrarea infrastructurii sistemului de gospodărire a apelor.

Liderul liberalilor câmpulungeni a lucrat vreme de 15 ani în cadrul Hidroelectrica, lucru ce l-a propulsat de drept în fruntea ABAAV.

Bogdan David este cel de-al doilea câmpulungean numit într-o funcţie de conducere după profesorul Cristinel Creţu ca adjunct al generalului din fruntea IŞJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.