„Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader au decedat în urma accidentului survenit în data de 29 iunie în apropierea localității Valea Urdei, județul Argeș.

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

Toți militarii răniți sunt în stare stabilă și se află internați în spitale militare. Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgență Regina Maria” din Brașov, unul la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” din Pitești, iar ceilalți șase se află, la ora difuzării comunicatului, în proceduri de transfer către Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București.”, este comunicatul oficial prin care MApN anunţă tragicul bilanţ al accidentului ce a avut loc în seara zilei de joi, 29 iunie 2017.

Astăzi, 30 iunie, la ora 10.30, în unitățile militare din țară au avut loc ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familiile îndoliate și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

Dumnezeu Să-i Odihnească pe bravii noștri camarazi!

De amintit că cei trei militari şi-au pierdut viaţa în urma tragicului accident  în care un autocamion plin al Armatei, de la Batalionul Vânători de Munte „Dragoslavele” – Câmpulung, s-a răsturnat într-o râpă la Dâmbovicioara, sat Valea Urdii, în apropriere de Dealul Sasului.

Celor nouă militari răniţi le dorim însănătoşire grabnică!

Sursa foto MApN.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.