Sâmbătă , 15 decembrie 2018, s-a desfășurat a 14-a ediție a tradiționalului Bal de Cristal organizat de Clubul Lions Câmpulung „Negru Voda”& LEO la fiecare sfârșit de an în sala mare de şedinţe a Primăriei municipiului.

În premieră, organizarea acțiunii de caritate a avut loc în colaborare cu Asociația „Club 41” Câmpulung, reprezentat de Mihai Picu, președinte în exercițiu.

Alături de membrii celor două organizații, invitați și prieteni ai acestora, au fost prezenți la eveniment și primarul municipiului, Liviu Târoiu, alți oficiali din administrația publică locală, președintele de zonă Cătălin Stăniloiu, Doina Turcitu – președintele LC Craiova „Cetatea Băniei”, PDG Istvan David și Prim-viceguvernator Dan Șain.

„Provocarea mea personală în acest mandat a fost să reînființez Clubul LEO – un proiect de suflet realizat cu succes, deoarece Clubul „Leolution” a fost chartat oficial în august 2018 și de atunci este unul dintre cele mai active din district, dar și deschiderea spre colaborarea clubului nostru cu alte organizații similare de charity/voluntariat din zona Muscelului – realizând de curând un parteneriat de sprijin reciproc cu Asociația Club 41.”, este ceea ce a declarat Carmen-Victoria Bârloiu, președinte 2018/2019 LC „Negru Vodă”.

Suma de aproape 10.000 lei strânși din în urma achiziționării biletelor de tombolă, donații și licitația de obiecte puse la dispoziție de membrii cluburilor va fi direcționată pentru reconstrucția și dotarea casei lui Nicolae Miloș, un muscelean în vârstă de 83 de ani, din Dâmbovicioara (a cărui casă a ars din temelie în urmă cu o lună), pentru sprijinirea celor peste 40 de persoane nevoiașe arondate la Cantina Săracilor din Câmpulung, precum și în alte proiecte desfășurate constant de-a lungul anilor de către L.C. LIONS „Negru Vodă”: tabăra de matematică, acțiuni de conștientizare și luptă împotriva diabetului, screeaning-uri oftalmologice, burse pentru tineri talentați etc.

Toate acestea pentru că, așa cum spunea și cu ocazia Balului de Cristal 2018 viitorul guvernator al Districtului 124 România, Dan Șain: „Împreună dăruim mai mult!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.