„Alegerile de pe 26 mai sunt primele alegeri de când Dragnea și PSD au preluat puterea în România. După 2 ani de abuzuri și proteste, după 2 ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să acționăm acolo unde contează cu adevărat, la vot. Acolo nu mai pot să ne lovească, nu mai pot să ne ignore, acolo noi avem puterea.

Alegerile de pe 26 mai vor da direcția. Mergem mai departe cu hoție și infractori sau alegem o nouă direcție, una care pune pe primul loc bunul simț și competența. Noi suntem convinși că sunt milioane de oameni onești și decenți în România, iar succesul nostru la europarlamentare îi va convinge să ni se alăture. Pe 26 mai este prima bătălie, atunci începem.

Urmează doi ani de alegeri, la finalul cărora vrem ca România să scape de penali și de impostori și să aleagă în fruntea țării oameni onești și competenți. Iar obiectivul nostru este ca în 2020 să putem da României o guvernare USR-PLUS.”, este mesajul transmis de echipa USR PLUS 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.